Stærke sider

Design

En enestående og fascinerende stil, der viser tilhørsforholdet til DS-mærket, især takket være DS Wings-kølergitteret. Ny DS 4 forener styrke og raffinement.

02_PALAIS_CROP_UK

Individuel styling

8 indvendige beklædninger og en ny farve Grå Platinium! Ny DS 4 tilbyder en vifte af kombinationer til at tilfredsstille din lyst til variation og raffinement: tofarvede karrosserier med taget, spoileren og sidespejlshuse i Sort Perla Nera, Whisper, Blå Virtuel og Orange Tourmaline.

NEW-DS-4_Experience_de_conduite

En eksklusiv lyssignatur

Med DS LED Vision-forlygterne (option) har Ny DS 4 fordelen ved LED- og xenon-teknologierne, som er bygget sammen med  rullende afviserblink, der er unikke på markedet, og LED-tågelys med  statisk svinglys.  Denne nye udtryksfulde og innovative lyssignatur forener belysning på højeste niveau med en moderne stil.

03_COMEDIE_CROP_UK

Exceptionel raffinement

Materialerne i kabinen er ægte, elegante og eksklusivt forarbejdet ned til mindste detalje (option):

– Tre læderkvaliteter: præget narv, nappa og semianilin, den mest luksuøse kvalitet i bilverdenen.

– Lædersæder med urlænkeeffekt, en eksklusivitet for DS-mærket.

– Metaludsmykning med mærkets emblem.

– Et læderindtrukket instrumentbord, der i sig selv kræver otte arbejdstimer.

04_INTERIOR_VICTOIRES_CROP

Køreoplevelser

Nye motortyper, der er stærkere og mere sportslige: Blue HDi 180 og en ny automatgearkasse, EAT6, giver exceptionelle præstationer med hurtigere gearskift og en fantastisk behagelig anvendelse.

new_ds4_sensensation de conduite

Kørselsoplevelse

Fornyet køreglæde takket være den mere fremtrædende vognhøjde: Ny DS 4 giver dig en fornyet køreglæde.
Dens sikre vejgreb giver en følelse af køreglæde, kontrol over kørslen og sikkerhed, hvilket forstærkes af moderne udstyr som vejstribealarm (option), blindvinkelsystem (option) og fartpilot og hastighedsbegrænser.

01_RESTAURANT_CROP_UK

Komfort

Optimerede ydelser takket være:

– En perfekt kombination mellem komfort og dynamik

– En naturlig og justerbar førerstilling

-Elektrisk indstillelige massagesæder foran med hukommelse (option)

-Moderne udstyr med henblik på komfort og teknologi.

nouvelle_ds4_confort

Teknologier som øger komforten

Udstyr af nyeste generation: Du opdager hurtigt, at Ny DS 4 er designet til at få dig til at føle dig bedre tilpas takket være optionerne: nøglefri adgang og start, bakkameraet, massagefunktionen på forsæderne, REST-funktionen på klimaanlægget, audiosystemet med spatiallyd, DENON-hi-fi-systemet, 230 V-stikket og andre funktioner.

Option/afhængig af udstyrsniveau

 

DS-4_CrossBack_Systeme_audio_denon

Teknologier med fokus på sikkerhed

For at sikre fuldstændig sindsro om bord kan Ny DS 4 udstyres med nyeste sikkerhedsteknologier (option): blindvinkelsystem, vejstribealarm, hjælp til start på skrånende vej, DS Connect Box med SOS- og assistancepakke er inkluderet, et system på forkant med udviklingen, som muliggør lokaliseret, automatisk nød- og vejhjælpsopkald med udsending af nødtjenester.

nouvelle_ds4_confort

Tilslutningsmuligheder

Hightech-kørselsoplevelsen beriges af den nye 7” touch screen i farve, som forenkler betjeningen.  Denne skærm af nyeste generation byder på berøringsnavigation og de sidste nye teknologier som Mirror Screen, der gør det muligt at kopiere og styre indholdet fra sin kompatible smartphone.

DS-4_CrossBack_Tablette_Tactile_7pouces

Ydeevne

Fornyet køreglæde takket være den mere fremtrædende vognhøjde: Ny DS 4 charmerer ved sin fremragende kørselsegenskaber.
Den har et dynamisk og smidigt vejgreb, der giver bedre kontrol over styringen og mere køreglæde.

06_PETITS_PERES_CROP_UK

Du vil sætte pris på dens nye automatgearkasse, der giver exceptionelle præstationer med hurtigere (40 %) gearskift og en fantastisk behagelig anvendelse (ingen vibrationer).  Der er en fantastisk balance mellem en behagelig køreoplevelse og brændstofforbruget!  Ny DS 4 er udstyret med automatgearkassen EAT6, der vil forbløffe dig med sin smidighed, lethed og dynamik.

nouvelleds4_bva6

Nye kraftige motortyper med begrænset brændstofforbrug placerer Ny DS 4 på niveau med de bedste konkurrenter inden for premium-segmentet.
Forene det uforenelige:
Uanset om det drejer sig om benzin eller diesel, har de motorer, der fås, høj effekt, et begrænset   brændstofforbrug og reduceret CO2-udledning.

05_VICTOIRES_UK

Detaljer