Stærke sider

Design

DS 4 Crossbacks stil får en til at tænke på store, åbne, udendørs områder. Det er en kompakt bil med robuste design-elementer og ekstra fri højde under vognen. Dens profil, der er dynamisk og alsidig, giver bilen en helt særlig karakter, der er fremhævet af den æstetiske signatur af DS-mærket: ’DS Wings’-kølergitteret.

CROSSBACK-Design

Fuld af eventyr

DS 4 Crossback opfylder både i bykørsel og på langtur din tørst for frihed. Med den høje kørestilling, der medvirker til afslappet kørsel, og den robuste udførelse kombineret med æstetik giver DS 4 Crossback en enestående køreoplevelse. DS 4 Crossback er din trofaste rejseledsager overalt og giver dig smidighed ved bykørsel og dynamik på lange køreture.

Crossback-Baroudeur

Kørselsoplevelse

Førerpladsen opfordrer til kørsel i den høje kørestilling takket være den øgede frihøjde (+30 mm i forhold til Ny DS 4) kombineret med panoramaforruden, der giver bedre udsyn og større tryghed.

Crossback-Jante

En eksklusiv lyssignatur

Et nyt udtryksfuldt og iøjnefaldende design. DS LED Vision-forlygterne (option) kombinerer LED- og xenon-teknologierne med rullende afviserblink. Denne veritable lyssignatur giver en belysningskvalitet på bedste niveau såvel som en moderne og distinktiv stil.

DS-4_CrossBack_avant_calandre_DS_wings

Exceptionel raffinement

Materialerne i kabinen er ægte, elegante og eksklusivt forarbejdet ned til mindste detalje (option):

– Tre forskellige læderkvaliteter, hvoraf semianilin-læder er den mest luksuriøse indenfor bilbranchen.

– Lædersæder med urlænkeeffekt, som er eksklusivt for DS

– Læderbetrukket instrumentbord

– Metaludsmykning med mærkets emblem

nouvelleds4_bva6

Køreoplevelser

Enestående køreoplevelse. Kombinationen af en højere frihøjde under vognen og et sikkert, dynamisk og smidigt vejgreb, der er forstærket af intelligent traction control (anti-spinfunktion, der gør det muligt at komme frem, når det er glat eller på sne eller is) giver en følelse af køreglæde og kontrol over styringen.

En perfekt kombination mellem komfort og dynamik.

DS-4_CrossBack_Boite_de_vitesse

Komfort

DS 4 Crossback er komfortabel og reagerer hurtigt. Du befinder dig i en harmonisk atmosfære, hvor instrumenter, der er nemme at bruge, er forenet med lydkomfort:

– Skålformede sæder og rat med en stor, flad underside giver køreglæde og en fornemmelse af større kontrol over vejen.

– Optimeret komfort takket være det to-zonede klimaanlæg med tre intensitetsniveauer og REST-funktion (opretholdelse af ventilation for passagererne i nogle minutter efter, at motoren er standset).

DS-4_CrossBack_Confort_Premium

Teknologier som øger komforten

DS 4 Crossback tager sig af dit velvære og giver din nydelse ved kørsel en meget høj prioritet. Du vil meget hurtigt opdage, at bilen er designet til at få dig til at føle dig godt tilpas takket være optionerne: nøglefri start med en startknap*, audiosystem med spatiallyd, DENON-hi-fi-system*, 230 V-stik* osv.

*Option

DS-4_CrossBack_Systeme_audio_denon

Teknologier med fokus på sikkerhed

For at sikre fuldstændig sindsro om bord er DS 4 Crossback udstyret med teknologier i din sikkerheds tjeneste: intelligent traction control-system, blindvinkelsystem*, vejstribealarm*, DS LED Vision-forlygter*, hjælp til start på skrånende vej, DS Connect Box med SOS- og assistancepakke* inkluderet, et system på forkant med udviklingen, som muliggør lokaliseret, automatisk nød- og vejhjælpsopkald med udsending af nødtjenester.

*Option

Crossback-connect-box

Tilslutningsmuligheder

Den højteknologiske kørselsoplevelse er beriget af en ny 7” touch screen, der fremhæver, hvordan innovativ teknologi anvendes for gøre tingene enklere for dig.  Denne skærm af nyeste generation repræsenterer en revolution inden for opkoblingsmuligheder, brugervenlighed og funktioner. DS 4 Crossback opfylder dine ønsker om opkoblingsmuligheder (option): berøringsnavigation og de sidste nye teknologier Mirror Link og CarPlay,  der gør det muligt at se en kompatibel smartphones skærm på bilens skærm og anvende smartphonen derfra.

DS-4_CrossBack_Tablette_Tactile_7pouces

Ydeevne

DS 4 Crossback giver en følelse af sikkerhed på grund af de fortrinlige køreegenskaber. Den har udstyr, der er designet til at køre kørslen nemmere og behageligere for dig:

  • Intelligent Traction Control garanterer optimalt vejgreb på enhver slags overflade (grus, sne, mudder, vej).
  • ABS og ESP sørger for, at bilen holder sig stabilt på vejen, selv i de vanskeligste kørselssituationer.
  • En elektronisk bremsekraftfordeler og en bremseassistent sikrer en mere kontrolleret opbremsning.
  • Hill holder – Hjælp til start på skrånende vej opfylder de mest varierede og krævende forventninger til kørsel.
  • Fartpilot og hastighedsbegrænser er reguleringsfunktioner, der gør din kørsel nemmere og gør det muligt for dig at rejse roligere.
  • Gearskifteindikatoren analyserer din kørestil og fortæller dig, når det er bedst at skifte gear, hvis du ønsker en mere miljøvenlig kørsel (kun på modeller med manuel gearkasse).

CROSSBACK-Design

Du vil sætte pris på dens nye automatgearkasse EAT6, der giver exceptionelle præstationer med hurtigere (40 %) gearskift og en fantastisk behagelig anvendelse (ingen vibrationer).  Der er en fantastisk balance mellem en behagelig køreoplevelse og brændstofforbruget!  DS 4 Crossback er udstyret med automatgearkassen EAT6, der vil forbløffe dig med sin smidighed, lethed og dynamik.

  • Hurtigere og smidigere gearskift,
  • Reduceret intern friktion osv.

DS-4_CrossBack_Boite_de_vitesse

Nye kraftige motortyper med begrænset brændstofforbrug placerer DS 4 Crossback på niveau med de bedste konkurrenter inden for premium-segmentet.

Uanset om det drejer sig om benzin eller diesel, har de motorer, der fås, høj effekt, et begrænset brændstofforbrug og respekt for miljøet med lav CO2-udledning.

Crossback_GAS_STATION

Detaljer