Stærke sider

Design

Avantgarde-design, en dristig kreation, original og charmerende, der fremstår med sit ’DS Wings’-kølergitter. Sofistikeret og i relief, den gør sig bemærket ved en fremtrædende tilstedeværelse på vejen og inspirerer uovertrufne kørselsoplevelser.

920X520-NEW_DS5_lesPlus-Design

Ny signatur

Et nyt, iøjnefaldende udseende: Den nye DS LED VISION-teknologi (afhængig af udstyrsniveau) kombinerer de nye LED- og xenon-forlygter med rullende afviserblink, som er unikke på markedet, og LED-tågelys med statisk svinglys.  Denne  teknologi giver bedre lyspræstationer og en moderne stil.

920X520-NEW_DS5_lesPlus-RegardMagnetique

Materialer

Haute couture, autentiske materialer og raffinement ombord. Der kan vælges mellem forskellige læderkvaliteter, hvoraf semianilinlæder er den mest luksuriøse inden for bilbranchen. Urlænkeforarbejdelsen af sæderne er unik.

920X520-NEW_DS5_lesPlus-Materiaux

Kabine

En kabine inspireret af flyindustrien: cockpit-tag, head-up-display i farver, brede, høje og lave midterkonsoller med styreknapper af samme type som i luftfartsindustrien, kaldet toggle switches (afhængig af udstyrsniveau).

920X520-NEW_DS5_lesPlus-InterieurCockpit

Ydeevne

En ny automatgearkasse EAT6 gør det muligt at reducere brændstofforbruget drastisk og sænke CO2-udledningen, mens gearskiftet foretages hurtigt og smidigt.

920X520-NEW_DS5_lesPlus-Performance

Hybrid4x4

Hybrid 4×4-teknologien  har HDi 160-dieselmotorens køreegenskaber og elmotorens effektivitet. Afgjort en hybrid køreglæde, som giver køreoplevelsen ny energi.

920X520-NEW_DS5_lesplus_HYBRID4X4

Køreoplevelse

En enestående kørselsoplevelse: dynamisk hyper-komfort takket være højtydende motortyper, en naturlig og justerbar førerstilling, et direkte og præcist styretøj, en teknologisk affjedring, der giver en perfekt kombination af komfort og dynamik, arrangement af udstyret til kørsel.

920X520-NEW_DS5_lesPlus-Experience de conduite

Teknologier

DS 5 kan udstyres med moderne udstyr med funktioner for velvære og teknologi: nøglefri adgang og start, bakkamera, automatisk fjernlys (fjernlysassistent), blindvinkelsystem, vejstribealarm.

920X520-NEW_DS5_lesPlus-tECHNOLOGIE

Tilslutningsmuligheder

Den højteknologiske køreoplevelse fortsætter takket være 7″ touch screen af nyeste generation, som har New Mirror Screen-funktion, hvilket betyder, at du kan se din smartphones skærm på bilens skærm og bruge dine apps uden at gå på kompromis med sikkerheden.

For at skabe sikkerhed og tryghed kan Ny DS 5 også fås med DS Connect Box med SOS- og assistancepakke. Systemet gør det muligt at foretage automatisk lokaliseret nød-og assistanceopkald til de relevante sikkerhedstjenester.

920X520-NEW_DS5_lesPlus-Connectivité

Arkitektur

En usædvanlig arkitektur forener de ydre kompakte mål (4,53 m) med et rummeligt interiør med fem siddepladser og et rummeligt og fleksibelt bagagerum (468 l VDA).

920X520-NEW_DS5_lesPlus-Architecture

Ydeevne

Ny DS 5 har et formidabelt vejgreb takket være sit præcise og direkte styretøj og en undervogn, der klæber sig til vejen. Den har en perfekt kombination af komfort og dynamik og giver en enestående køreglæde.

920X520-NEW_DS5_motorisation_cOMPORTEMENTROUTIER

Den nye automatgearkasse EAT6 giver:

– et brændstofforbrug, som svarer til forbruget for manuelle gearkasser
– en drastisk nedsættelse af CO2-udledningerne
– et hurtigt og glidende gearskifte takket være teknologien Quickshift.

920X520-NEW_DS5_motorisation_BOITE-de-Vitesses

Nye kraftige motortyper med begrænset brændstofforbrug placerer Ny DS 5 på niveau med de bedste konkurrenter inden for premium-segmentet.

Nye motortyper BlueHDi udstyret med deNOx-katalysator-teknologi, der fjerner 90 % af kvælstofilte-udledningen.

Ny motortype THP, der giver et højt drejningsmoment allerede ved lave omdrejninger og er stabilt indtil 4000 omdr./min.

En Hybrid 4×4-motortype, der forener køreglæde og reducerede udledninger.

920X520-NEW_DS5_motorisation_

Motoren THP 165 EAT6

Den nyeste automatgearkasse med 6 gear giver NY DS 5 THP 165 S&S (hurtigere gearskifte, mere kørekomfort, mindre intern friktion osv.)
Med et maksimalt indsprøjtningstryk på 200 bar og Stop&Start-teknologien har denne motor en maksimal effekt på 120 kW (165 hk EU-norm) ved 6000 omdr./min. Det maksimale drejningsmoment er på 240 Nm fra 1.400 omdr./min. og forbliver konstant op til 4.000 omdr./min. og bidrager til den høje kørekomfort i det lave og mellemste omdrejningsområde.

920X520-NEW_DS5_motorisation_ESSENCE165THP

Med Hybrid 4×4 får man en energisk køreoplevelse (200 hk, 4-hjulstræk, eldrift ved bykørsel og boost-funktion ved acceleration) og meget reducerede CO2-udledninger
4×4-hybrid har flere kørselstilstande. Via en drejeskive i midterkonsollen kan føreren vælge mellem fire programmer: Auto, el-kørsel (ZEV), fire trækkende hjul (forhjul drevet af brændstofmotor, baghjul af elmotor) og sport (maksimal anvendelse af elmotor med støtte af brændstofmotor).

920X520-NEW_DS5_motorisation_HYBRID4X4

Detaljer

DS Connect Box

For at skabe sikkerhed og tryghed kan Ny DS 5 også fås med DS Connect Box med SOS- og assistancepakke. Systemet gør det muligt at foretage automatisk lokaliseret nød-og assistanceopkald til de relevante sikkerhedstjenester.