Detaljer

DS 7 CROSSBACK blev afsløret 28. februar 2017 i den berømte Louvre-pyramide i hjertet af Paris. Den er præcis, som vi mener, en SUV skal være – og er indbegrebet af fransk luksusekspertise og innovation. Fra foråret 2018 er den tilgængelig hos udvalgte DS-forhandlere i Danmark. Klik herunder for produktdeltaljer om DS 7 CROSSBACK.

01_DS7_CROSSBACK

DS Active LED Vision-forlygter med LED-kørelys tilfører et fascinerende og smykkeagtigt præg.

02_DS7_CROSSBACK

LED-baglygterne giver både et bedre og mere sikkert lys. 3D-effekten er integreret på smukkeste vis, og det giver DS7 CROSSBACK et mere levende look.

03_DS7_CROSSBACK

Hvert design er udarbejdet i materialer af høj kvalitet, der kombineret med et solidt håndværk afspejler en unik stemning og personlighed. Dette er blot en måderne, du kan tilføre DS 7 CROSSBACK dit personlige præg.

06_DS7_CROSSBACK

Stærke sider

“Alle materialer og hver eneste detalje har referencer til high fashion.” Thierry Metroz, Design Direktør DS Automobiles.

Med en stolt tradition for høj kvalitet og godt håndværk er hver detalje og materiale nøje udvalgt og gennemarbejdet. Til din DS kan du blandt andet vælge ægte træ, Alcantara, Nappa-læder og guilloché-mønsterpå indtrækket.

23_DS

Ydeevne

Find forhandler

DS Store Virum