March 8, 2021

DS Automobiles lancere miljøbevidst modekollektion, der absorberer C02.

DS Automobiles lancere miljøbevidst modekollektion, der absorberer C02.

Paris, 2 marts 2021

Officiel partner for Paris Fashion Week, vi er stolte over at afsløre en ny kollektion som er en del af kvindernes begivenhed, der løber fra 1. til 9. marts 2021.

Den CO2-absorberende tøjkollektion er en del af DS ‘Future Craft-filosofi, der kombinerer fransk ekstravagance savoir-faire med innovative og bæredygtige materialer. Ved at absorbere kuldioxid fra atmosfæren understreger tøjlinjen også DS ‘forpligtelse til miljøbevidst ekstravagance, der står i kernen i det elektrificerede E-TENSE-sortiment.

I flere år har denne Future Craft-filosofi antaget forskellige former hos DS-biler: såsom et teknisk stof flettet i tre-materiale mikrofiber, der inkorporerer et væld af gennemsigtige stænger og giver stemningslys i det indre af DS AERO SPORT LOUNGE eller elementer af titanium. 

Unisex-kollektionen med fire dele er skabt i samarbejde med det nye high-fashion brand EGONlab – som var en del af Paris Fashion Week’s SPHERE Showroom sidste år – og det London-baserede designforskningsstudie, Post Carbon Lab.

Bestående af en parisisk inspireret slogan-bomberjakke, trenchcoat og to t-shirts designet udelukkende til DS-biler af EGONlab, har tøjet elementer behandlet af Post Carbon Lab med den fotosyntetiske belægning, der absorberer kuldioxid fra atmosfæren.

Den fotosyntetiske belægning skabt af Post Carbon Lab består af et lag levende alger på stoffet i tøjet, der absorberer kuldioxid og udsender ilt og omdanner kulstof til glukose. Indtil videre har kapselopsamlingen under farvning og overtrækning i løbet af 10 uger absorberet 1.452 g CO2, den samme mængde som et typisk seks år gammelt egetræ i cirka seks måneder.

Stil og innovation er kernen i udviklingen af ​​DS Automobiles. Dette initiativ er kun et eksempel på de mange projekter, vi gennemfører året rundt, og som giver vores refleksioner.