2015, DS mærket lanceres

2015, DS mærket lanceres

Den 1. juni 2014 blev DS officielt skabt som et mærke, der fastslog sin ambition om på ny at udvikle franske biler i topklassen. DS bygger på de værdier inden for innovation og formfuldendthed, der blev arvet fra DS’en fra 1955. DS-produktlinjen er designet til en kundekreds på udsigt efter en personlig udtryksform og indeholder DS 3, DS 3 CABRIO, DS 4, DS 5, DS 5LS* og DS 6*. I 2015, året for sin lancering, fejrede Mærket 60-års-jubilæet for den oprindelige DS og præsenterede på bilmessen i Genève sin signatur, `DS AUTOMOBILES, SPIRIT OF AVANT-GARDE’, som udtrykker DS’ ånd. Ved samme lejlighed blev Ny DS 5 præsenteret. Denne bil indviede Mærkets identitet med en ny forende, teknologisk udstyr, raffinement og højtydende og effektive motortyper. *Sælges udelukkende i Kina.

For at fejre den oprindelige DS’ 60-års-jubilæum og akkompagnere DS-mærkets lancering har DS afholdt “DS Week”, en stor begivenhed, der fandt sted i Jardin des Tuileries i Paris. Fra den 19. til 24. maj tiltrak “DS Week” mere end 12.000 gæster, som kunne opleve en avenue i Haussmann-stil markeret af seks butikker samt en samling af både veteranbiler og nye modeller, der henførte gæsterne til DS-universet via en rejse i tiden fra 1955 til vore dage, vendt mod fremtiden.

“DS Weeks” højdepunkt var et af verdens største stævner af DS-samlere:
– Mere end 700 originale DS’er og mere end 1.500 fans fra hele Europa var mødt op ved den historiske Linas-Montlhéry-racerbane syd for Paris lørdag den 23. maj. Eskorteret af konceptbilen Divine DS og Ny DS 5 deltog denne samling af biler og fans i et optog langs Seine-floden midt i Paris med afslutning på Concorde-pladsen.
Helt enestående! En mytisk oplevelse!