DS AERO SPORT LOUNGE: KUNSTEN AT REJSE

DS AERO SPORT LOUNGE: KUNSTEN AT REJSE

Med DS AERO SPORT LOUNGE bringer DS Automobiles en ny type bil til live. DS AERO SPORT LOUNGE er både fremtrædende og tilbageholdende såvel som generøs, intelligent såvel som poetisk. Denne konceptbil en forhåndsvisning af vores fremtid.

 

Dimensioner Ydelse Rækkevidde

Længde: 5 meter

Brede: 2,10 meter

Elektrisk ydelse 500 kW(680 HK)

0 til 100km/t på 2,8 sekunder

650 km (WLTP)

Et pust af innovation

En høj siddeplads, et godt udsyn og førsteklasses komfort, som du kan tilføje aerodynamisk og teknisk effektivitet samt et ekstraordinært design … DS AERO SPORT LOUNGEs karakter er unik. Gennem dens proportioner og kropsform styrer DS AERO SPORT LOUNGE luftstrømmen for at optimere aerodynamisk effektivitet. Karoseriet kendetegnes ved signaturen E-TENSE-belysning, der er symbolsk for den 500 kW elektriske motor. DS MATRIX LED VISION-projektorforlygterne er forbundet med kørelys og DS LIGHT VEIL, oplyste paneler, der får vist den fremtidige DS-signatur.

Rejsen bliver en kunstform

DS Automobiles er kommet med et nyt design til at skabe en maskine at køre i. Skærme er ikke længere i front. Elementer af navigation og infotainment projiceres på instrumentbrættet, mens de nødvendige oplysninger til kørsel vises på forruden i forstørret virkelighed. Fusionen af ​​information og underholdning udrydder touchpadsens begrænsninger. Mellem sæderne fungerer det centrale armlæn som en guide. Gennem Leap Motion og Ultrahaptics-teknologier laver du en håndbevægelse og får et sensorisk svar. IRIS kunstig intelligens er placeret i midten af ​​instrumentbrættet, så du kan kontrollere alt via en simpel samtale.

Kombinationen af ​​luksus fransk savoir-faire og nye kvalitetsmaterialer giver Future Craft

Striben på instrumentbrættet og bagsiden af ​​sæderne er beklædt med halmmarkering. Dette konstruerede materiale repræsenterer en perfekt kombination mellem luksushåndværk og ønsket om at arbejde hen imod bæredygtighed. De store sæder er prydet med satinbomuld og skumteknologi med høj densitet, der sætter komfort i første række. I dørene tillader en stofteknik af flettet mikrofiber i tre materialer omgivende lys ind i cockpittet. Den unikke fletning, tegnet på en utrolig håndværker, kombinerer kunst og teknologi.