Numéro 9

Numéro 9

Filosofi

n9-concept-car_PhilosophiesNuméro 9, en ny vision for topklassen, det perfekte DNA til DS-mærkets modeller. Den anvender en filosofi om kreativitet og en unik og genkendelig stil, især takket være en drømmeverden rig på oplevelser og fantasi, et raffinement og et exceptionelt udstyrsniveau.

De fornemmelser, som Numéro 9 giver under kørsel, er originale, og dens præstationer er tilpasset daglig brug.

Med sin karakter af “shooting brake” er Numéro 9 en stærk, fremtrædende og karismatisk model.

Design

numero-9_DesignNuméro 9 er omhyggeligt lavet ned til de mindste detaljer og repræsenterer på den fineste måde DS-mærkets arv og raffinement. Den er udviklet i Paris, modens hovedstad, der står for det ypperligste og mest universelle design, og indvier et nyt stilistisk kapitel i DS-universet.
Numéro 9 har for eksempel et ’svævende’ tag, der understreges af en forkromet signatur, hvorpå DS-rasteren diskret ses som et vandmærke, og sideruder, der smelter sammen med bagruden.

Endelig fremstår Numéro 9 med sine farver og materialer som mystisk og sofistikeret. Dens dybsorte karrosseri med en fin nuance af sortblå, navngivet ’Whisper’, forener sig på perfekt vis med dens ’Californien’-finish i krom med en lettere varm farvetone.

Teknologi

Numero-9_concept_lightKonceptbilen Numéro 9 forener teknologier, der har bemærkelsesværdige, miljøvenlige præstationer både inden for komfort og sikkerhed, mens passagererne garanteres stærke køreoplevelser i topklasse. Kreative teknologier, der på perfekt måde illustrerer Mærkets knowhow.

Konceptbilen Numéro 9 er for eksempel udstyret med en elektrisk drivlinje, der kombinerer en benzin- eller dieselmotor med en elmotor monteret ved bagtøjet. Denne elmotor, der får strøm fra lithium-ion-batterier, kan yde en effekt på 70 hk og et drejningsmoment på 200 Nm og kan genoplades fra en almindelig stikkontakt på kun tre en halv time.

Miljø

Numero-9_concept_philosophyTakket være plug-in-hybridsystemet respekterer Numéro 9 miljøet. Det er især tilfældet ved el-kørsel (ZEV – Zero Emission Vehicule) i byer, hvor det er muligt udelukkende at køre på elektricitet inden for en aktionsradius på 50 km, men også på veje, hvor det er nødvendigt at accelerere og sænke hastigheden gentagne gange, hvor hybridsystemet gør det muligt at nedsætte brændstofforbruget ved at trække på de to forskellige energiformer. Ved motorvejskørsel tager forbrændingsmotoren over og giver reelle præstationer. Denne teknologi gør det muligt for Numéro 9 at opnå præstationer på højt niveau (295 hk), uden at det går ud over brændstofforbruget (1,7 l/100 km og 39 g CO2/km).