Survolt

Survolt

Design

survolt_concept-carMed sine kompakte dimensioner genoptager Survolt stiltraditionerne fra sportsuniverset for bedre at gøre dem til sine egne. Dens udseende, på én gang charmerende og logisk, virker som en magnet, som det blandt andet udtrykkes ved de smalle, vandrette forlygter, der stammer fra det sportslige coupé-univers med høje ydeevner. En LED-lyssignatur tilføjer et nutidigt og teknologisk anstrøg.

Survolt er en stilren, lav coupé, der spiller på kontrasterne mellem en motorhjelm med bulende linjer og massive sider i relief, fremhævet af markerede hjulkasser, et løfte om høj ydeevne og køreoplevelser. Bagtil låner Survolt den elegante lyssignatur fra Revolte. Som en uomgængelig reference inden for sportsbilsuniverset afslutter en hækspoiler konceptbilens flygtige linje.

Survolt er tofarvet, fremtræder i fuchsianuancer og grå anthracite og spiller på materialerne og størrelserne. Dens kurver fremstår nogle gange som satinagtige, andre gange som glansfulde. Disse farvenuancer bryder definitivt med det klassiske sportsunivers, maskulint og traditionelt.

Interior

survolt_concept-car-interiorSurvolts cockpit er behandlet som en flydende celle, et glasskrin indfattet i forkromede buer, et pragtfuldt stykke juvelérkunst. At overskride konventionerne for luksus for på raffineret vis at forene dem med sportsverdenens traditioner, det er Survolts satsning.

Survolts kabine er udtænkt som en krydsning mellem to verdener, hvor alt per definition er modsætninger. Denne symbiose frembringer et univers, der på samme tid er flydende og teknisk, fra hvilket førerpladsen bryder frem. Alt er udtænkt og designet til at give velvære og raffinement til de to personer i bilen for at bibringe en enestående nydelse, en exceptionel oplevelse.

Anvendelsen af store ruder giver gode lysforhold og en følelse af plads, det modsatte af hvad en sportsbil i dag normalt tilbyder.

Performance

survolt_concept-car-frontSurvolt, forud for sin tid, dominerende ved sin innovative teknologi, respektfuld over for miljøet. I Revoltes billede, en moderne aktivist, er Survolt drevet 100 % elektrisk. Denne nyskabelse gør det muligt at forene sportslighed og ydeevne med respekt for miljøet og bæredygtig udvikling.

Denne teknologiske løsning, som stadig er meget sjælden i konkurrenceverdenen, personificerer også en kombination, der kunne synes umulig. Men DS-mærket tør; DS-mærket skaber; DS-mærket overskrider konventionerne for bedre at forædle dem. Samtidig med, at den giver en miljømæssigt ulastelig kørsel, kombinerer denne type drivkraft køreglæde, fornemmelser, ydeevne og dynamik, det hele med det højeste komfortniveau, for den er lydløs.

Med Survolt præsenterer DS-mærket en ny vision for biler, nemlig et innovativt mærke, der fokuserer på kreativitet og teknologi.