DS World wide

DS World wide

DS WORLD, unikke og nærmest kult-agtige steder, findes på ideelle adresser i de store byer og er flagskibe, der er fuldkommen dedikerede til DS-mærket. DS World er samtidig forhandler og udstillingsvindue for mærket og har den ambition at give dig en eksklusiv oplevelse, særligt gennem de udstillinger, der udtrykker MÆRKETS værdier ved hjælp af prestigefyldt partnersamarbejde .
I dag findes der to sådanne ’skrin’ for Mærket, et i Europa og et andet i Kina:
> DS World Paris, 33, rue François 1er, 75008 PARIS
>DS World Shanghai, 759 Nanjing Road West, Shanghai.

DS World Paris

 

Odyssey_Experience-Client-DS-WORLD-Paris-savoir-faire

En ny side i historien om DS-sagaen, resultatet af parisisk raffinement, skrives kun to skridt fra Champs Elysées. Som en ægte pariser er DS-bilmærket inspireret af den bedste knowhow inden for parisisk luksushåndværk. Dens iøjnefaldende stil, raffinement og udstyrsniveau gør den til et produkt i topklasse. For at værdsætte produkterne er DS-forhandlerne indrettet som traditionelle luksusbutikker: Stemningen er dæmpet og diskret, produkterne og materialerne er overdådige, og betjeningen er af sofistikeret kvalitet. Den opmærksomhed, vores kunder får, stiler efter velvære.

Bag en Art Deco-facade i tre etager udstiller dette eksklusive sted i Europa sit univers inspireret af fransk luksus: DS World Paris er præget af arven efter den legendariske DS fra 1955, som fra sin præsentation i Grand Palais, indtil den sidste blev produceret for foden af Eiffeltårnet, har været en ægte pariser.

DS World Paris omfatter også:
• en forhandler helliget DS3, DS3 Cabrio, DS4 og DS5

• kulturelle og kunstneriske arrangementer i forbindelse med FashionWeek eller Fiac
• muligheden for at leje ældre DS’er til begivenheder
• innovative tjenester som levering på hjemadressen eller ”lakajtjeneste” til service og vedligeholdelse af bilen.

Du kan finde alle oplysningerne om DS WORLD PARIS på www.dsworld.paris

Praktiske oplysninger:
DS World Paris
Rue François 1er 33
75008 PARIS

Åbningstider
Mandag – lørdag: Kl. 10-19
Tlf.: +33153573308

DS World SHANGHAI

 

Odyssey_Experience-Client-DS-WORLD-Shanghai

En verdenspremiere. DS World Shanghai, der blev indviet i marts 2013, er en unik butik, der helt er helliget DS-Mærket og dets univers.

Som en ægte pariser er DS-bilmærket inspireret af den bedste knowhow inden for parisisk luksushåndværk. Dens iøjnefaldende stil, raffinement og udstyrsniveau gør den til et produkt i topklasse. For at værdsætte produkterne er DS-forhandlerne indrettet som traditionelle luksusbutikker: Stemningen er dæmpet og diskret, produkterne og materialerne er overdådige, og betjeningen er af sofistikeret kvalitet. Den opmærksomhed, vores kunder får, stiler efter velvære.

Raffinement, individualisering og håndværk på fransk maner er nøgleordene for Mærkets præsentation i Asien. DS World Shanghais arkitektur er i harmoni med den prestigefyldte Nanjing Road, hvor den har til huse.

Men DS World Shanghai er også realiseringen af et stort ønske: at gøre DS til et særskilt mærke i Kina, hvor der skal etableres mere end 70 DS-butikker.

 

Odyssey_Experience-Client-DS-WORLD-Shanghai-ds-store

Inspireret af fransk raffinement udstiller DS World Shanghai også:
• konceptbiler, forløbere for fremtidige modeller
• originale DS’er, symbolet på DS-arven
• teknologi på højeste niveau
• fransk ekspertise og fremstilling af linjens raffinerede læderudstyr
• butikken med sideprodukter – en sand skattekiste

Du kan finde alle oplysningerne på http://www.ds.com.cn/en/highlight/dsworld
Praktiske oplysninger:
DS WORLD SHANGHAI
Nanjing Road West 759, Shanghai