May 3, 2019

DS TECHEETAH I FRONT EFTER FLOTTE PLACERINGER I PARIS

DS TECHEETAH I FRONT EFTER FLOTTE PLACERINGER I PARIS

DS TECHEETAH begynder nu for alvor at vise kløer, da teamet kørte sig til en flot føring i det 4. E-Prix i hjembyen, Paris. André Lotterer startede fra en 6. plads, men kørte målrettet og meget, meget flot op til en 2. plads, som han holdt i mål, trods det vanskelige vejr. Den regerende Formel E mester og vinderen af Paris E-Prix i fjor, Jean-Eric Vergne, kørte sin DS i mål på 6. pladsen efter at være startet som nr. 12. Og derved kunne DS-Techeetah glæde sig over, fortsat at føre dette års team-mesterskab.

Samlet blev det altså en rigtig god og vigtig weekend for teamet, der ikke bare fik samlet afgørende point ind til tabellen, men også viste både kløgt og flotte køreegenskaber i hvad der nok må betegnes som årets sværeste løb. Allerede under kvalifikationskørslerne blandede vejrguderne sig. Voldsomt blæsevejr rystede de mange træer langs banen smukt placeret på gaderne omkring Hotel de Invalides, der nu for fjerde gang lagde asfalt til verdens mest innovative motorsportsgren. Hvilket visse steder gav læ for den kraftige vind, mens andre steder bød på nedfaldende blade og andet godt fra træerne, der hvirvlede op, så ingen på noget tidspunkt præcis vidste, hvor meget vejgreb, der var, når man skulle bruge det. Dette resulterede også i biler i autoværnet. Men ikke de guldfarvede DS-racere, der imponerende kørte sig op igennem feltet.
Med 8 af de 13 løb kørt er der stolthed i den franske Formel E lejr og fuldt fokus på den næste afdeling af Formel E mesterskabet, der finder sted d. 11. maj i det mondæne fyrstendømme ved den franske Riviera, Monaco, to uger inden Formel 1 racerbilernes holder deres indtog.