March 8, 2021

Årets første podium placering for DS Automobiles og António Félix da Costa i Diriyah

Årets første podium placering for DS Automobiles og António Félix da Costa i Diriyah

Ad Diriyah (Saudi Arabia), 27 February 2021

De lovede det, de gjorde det! Efter det første løb med et resultat, der ikke opfyldte forventningerne, gav den anden E-Prix af ABB FIA Formel E verdensmesterskabs sæsonåbningsbegivenhed i Diriyah lørdag et helt andet resultat fra dagen før. På en bane, der viste sig at være et sekund hurtigere, viste DS E-TENSE FE 20 stor konkurrenceevne, de kvalificerede sig til en 7 plads med Jean-Eric Vergne og 9 plads med Da Costa.

Til den sidste DS E-TENSE FE20 E-Prix før introduktionen af ​​den nye single-seater i Rom kæmpede Jean-Éric Vergne i spidsen, før han fik en straf, hvor han faldt til en 12. plads. António Félix da Costa tilbød alligevel et podium til DS Automobiles ved at genvinde tredjepladsen af ​​sin holdkammerat. Efter et temmelig frustrerende første løb på fredagen ​​er dette resultat en dejlig hævn for de forsvarende mestre, og det giver dem mulighed for at gå i gang med løbet om de to verdenskroner.

News_Diriyah_2

Det andet løb i Formel E-historien blev kæmpet intenst mellem begge DS TECHEETAH biler. Fremragende brug af den første ‘angrebstilstand’ gjorde det muligt for Vergne at tage foreløbig tredjeplads lige foran Da Costa med begge biler meget tæt på den førende duo. En kort periode med safety-car samlede feltet, og ved genstart satte de to holdkammerater showet med en livlig duel og udvekslede positioner to gange.

Vergne krydsede linjen på tredjepladsen foran Da Costa, men en straf efter løbet for ikke at have brugt sin anden ‘angrebstilstand’ degraderede franskmanden til P12 og forfremmede Da Costa til tredje.