DS 3 CROSSBACK E-TENSE med 136 hk el-motor har et drejningsmoment på 260 Nm, en rækkevidde på 320 km (jf. WLTP)* og tilbyder tre forskellige motorindstillinger.

*Estimererede data

ELEGANCE, KOMFORT OG TEKNOLOGI I ET SKULPTURELT DESIGN

DS 3 CROSSBACK E-Tense forener elegance, komfort og teknologi. Den skiller sig ud fra mængden med sit imponerende karrosseri. Indtrykket styrkes af detaljerne, der leder tankerne hen imod modernitet og raffinement.

Den moderne og elegante kabine i DS 3 CROSSBACK E-Tense er en hyldest til Paris og samtidig loyal over for DS-filosofien om frihed til personlig styling.
DS DRIVE ASSIST

Kompakte SUV DS 3 CROSSBACK der forener elegance, komfort og teknologi, og skiller sig ud fra mængden med sit imponerende karrosseri med moderne og raffinerede detaljer.

DS DRIVE ASSIST

DS DRIVE ASSIST

 

Med den nye avancerede teknologi i DS Drive Assist* kan du trygt køre lange ture. Dette nye system, der virker ved hastigheder op til 180 km/t. placerer din bil optimalt i vognbanen og regulerer/justerer din hastighed i forhold til den forankørende bil.

Når trafikken kører langsomt eller går i stå, styrer denne teknologi ligeledes din bils stop- og genstartsfaser.

*Option / afhænger af udstyrsniveau.

DS PARK PILOT

DS PARK PILOT

Din bil parkerer selv

Med DS Park Pilot* parkerer din bil selv, uden at du skal dreje på rattet eller træde på pedalerne. Systemet registrerer en parkeringsplads svarende til målene på DS 3 CROSSBACK ved at køre forbi den med maks. 30 km/t.

Derefter skal du blot holde Park-knappen nede og lade magien ske! DS Park Pilot kan både parallelparkere og parkere i bås.

DS PARK PILOT
DS HEAD UP DISPLAY

DS HEAD UP DISPLAY

Kør sikkert uden at fjerne blikket fra vejen

Når du kører, kan du få adgang til alle vigtige oplysninger, som f.eks. hastighed, hastighedsbegrænser, læsning af vejskilte og andre hjælpefunktioner til kørslen – helt uden af fjerne blikket fra vejen.

Denne teknologi, der er taget fra jagerfly, projicerer alle vigtige oplysninger i farver på din forrude – præcis i dit synsfelt.

* Option / afhænger af udstyrsniveau

DS MATRIX LED VISION

DS MATRIX LED VISION

Dit lys indstilles automatisk

Forlygterne, der er seneste generation af DS LED VISION-teknologien, giver din bil et storslået og elegant lys. Med DS MATRIX LED VISION*, skal du ikke længere bekymre dig om at blænde de andre bilister. Takket være kameraet, der sidder øverst i forruden, tilpasser forlygterne automatisk deres lyskegler i forhold til trafikforholdene.

DS MATRIX LED VISION-forlygterne består af 3 LED-moduler til nærlysfunktionen samt et Matrix Beam-modul til fjernlysfunktionen, som er opdelt i 15 identiske og uafhængige segmenter, som tænder og slukker gradvist i forhold til de registrerede kørselsforhold.

*Option / afhænger af udstyrsniveau

DS MATRIX LED VISION
DØRHÅNDTAG DER AUTOMATISK FOLDER SIG UD

DØRHÅNDTAG DER AUTOMATISK FOLDER SIG UD

Lad dig overraske af dørgrebenes magi, som først kommer frem, når du har brug for det. Resten af tiden ses de ikke, da de går i ét med karrosseriet, hvilket giver din DS 3 CROSSBACK et sublimt og raffineret look.

På 3 meters afstand genkender DS 3 CROSSBACK E-Tense din nøgle, mens den ved en afstand på 1,5 meter lader dørhåndtagene komme til syne.

Når du forlader bilen, folder dørhåndtagene sig ind. Det bekræftes ved en lyd at bilen er låst.

DS 3 CROSSBACK E-TENSE MOTOREN

DS 3 CROSSBACK E-TENSE MOTOREN

DS 3 CROSSBACK E-TENSE med den kraftige 136 hk el-motor har et drejningsmoment på 260 Nm.

Den tilbyder tre forskellige køremåder:
– Eco, som optimerer rækkevidden
– Normal, som giver optimal komfort i hverdagen
– Sport, der prioriterer performance og dermed udnytter alle hestekræfter og drejningsmomentet

DS 3 CROSSBACK E-Tense har et gennemtænkt varmesystem, der består af et 5 kW varmeelement, en varmepumpe med automatisk temperaturregulering i kabinen og programmérbar varmestyring samt sædevarme. Varmestyringen kan kontrolleren via touchskærmen eller app’en MyDS.

Batterierne, der optager i alt 220 liter, er placeret under gulvet i DS 3 CROSBACK E-Tense, hvilket betyder, at pladsen i både kabinen og bagagerummet er den samme som i benzin- og dieselversionerne. DS 3 CROSSBACK E-Tense er udstyret med et 50 kWh højkapacitetsbatteri, som giver bilen en rækkevidde på 320 km (jf. WLTP).*

* Estimerede data, der kan afhænge af kørselsmønstre

DS 3 CROSSBACK E-TENSE MOTOREN