DS 3 CROSSBACK

Temperament og dynamik

Pris fra 260.000,-.

DS 3 CROSSBACK
DS 3 CROSSBACK

EN SKULPTUREL SILHUET

Når du sidder bag rattet i DS 3 CROSSBACK, vil du tiltrække stor opmærksomhed. Den kompakte SUV med den buede silhuet og store hjul, har en avantgarde stil, der både er kraftfuld og skulpturel.

Når du sidder bag rattet i en DS 3 CROSSBACK, kommer du til at tiltrække stor opmærksomhed. Denne kompakte SUV, der er udstyret med en buet silhuet og store hjul, har en avantgarde stil, der både er kraftfuld og skulpturel.

Design i enhver detalje

Lad dig overraske af dørgrebenes magi, som først kommer frem, når du har brug for det. Resten af tiden ses de ikke, da de går i et med karrosseriet, hvilket giver din DS 3 CROSSBACK et sublimt og raffineret look.

ET KRAFTFULDT SKULPTURELT DESIGN

ET KRAFTFULDT SKULPTURELT DESIGN

Den kompakte SUV DS 3 CROSSBACK forener elegance, komfort og teknologi, og skiller sig ud fra mængden med sit imponerende karrosseri med moderne og raffinerede detaljer.

Storslået og elegant belysning

DS MATRIX LED VISION forlygter.

Forlygterne, der er seneste generation af DS LED VISION-teknologien, leverer en storslået og elegant belysning samtidig med, at de ikke blænder andre bilister. Takket være kameraet, der sidder øverst på forruden, tilpasser forlygterme automatisk deres lyskegler i forhold til trafikforholdene.

DS MATRIX LED VISION forlygterne består af 3 LED-moduler til nærlysfunktionen samt et Matrix Beam-modul til fjernlysfunktionen, som er opdelt i 15 identiske og uafhængige segmenter, der tænder og slukker gradvist i forhold til de registrerede kørselsforhold.