DS 3 CROSSBACK

Raffineret og fængslende

Pris fra 249.990 kr.

DS 3 CROSSBACK
DS 3 CROSSBACK

Reaffement & KNOW-HOW

DS 3 CROSSBACK, der er en bybil helt ind i sjælen, har en exceptionel rummelighed i kabinen på trods af dens kompakte størrelse. For at tilbyde dig alt den komfort som du har brug for, har vi integreret mange funktionelle opbevaringsmuligheder og et nedfældeligt bagsæde.

DS 3 CROSSBACK har en ekstraordinær raffineret kabine. Med hensyn til dit interiør har vi været særligt opmærksomme i valg af ædle materialer og finesse for hver enkelt detalje.

Et kraftfuldt skulptureret design

DS 3 CROSSBACK har en ekstraordinær raffineret kabine. Med hensyn til dit interiør har vi været særligt opmærksomme i valg af ædle materialer og finesse for hver enkelt detalje.

Den moderne og elegante kabine i DS 3 CROSSBACK, er en hyldest til Paris og samtidig loyal over for DS filosofien om frihed til personlig styling. Sæt dit personlige præg ved at vælge et af vores fire personlige DS interiør.

DS LOUNGE

Unik komfort og luksuriøs velvære

Exceptionel komfort

Exceptionel komfort

Fremragende lyd- og vibrationsdæmpning

På korte og lange ture er komforten i en DS 3 CROSSBACK den samme: Exceptionel. Både foran og bag har vi udstyret bilens sæder med 2-lags skum, der er blevet behandlet på en helt ny måde, for at opnå et indhyllende sæde af høj kvalitet.

Og fordi de rolige øjeblikke er kostbare, især i byen, har vores ingeniører sørget for, at din bil er udstyret med en fremragende lyd- og vibrationsdæmpning.

HIFI SYSTEM FOCAL ELECTRA®

HIFI SYSTEM FOCAL ELECTRA®

Klar og kraftfuld lyd

Oplev en ny verden og nyd den perfekte lyd fra vores avancerede HiFi-system FOCAL Electra®.

I samarbejde med Focal, vores franske samarbejdspartner gennem lang tid, har vore ingeniører og teknikere udviklet dette HiFi-system uden sidestykke. Det har 12 højttalere og en forstærker på 515 Watts. Højttalerne er strategisk fordelt i kabinen, så du får den optimale lyd. En unik lydsignatur og en utrolig præcis placering af lydscenen.

HIFI SYSTEM FOCAL ELECTRA®
Et fuldt digitalt køremiljø

Et fuldt digitalt køremiljø

Godt hjulpet af vores højteknologiske og brugervenlige førerplads kan du koncentrere dig om det, der tæller mest: Glæden ved at køre bil.

Vi har designet kabinen i DS 3 CROSSBACK, så alle oplysninger og alle betjeningsknapper er direkte tilgængelige.

Touchscreen & Digitalt display*

Få adgang til din bils betjeningsknapper på den 10,3″ store HD berøringsskærm og find kørselsoplysningerne på den 7″ store digitale instrumentgruppe. For at give dig mere komfort har du mulighed for personligt at indstille oplysninger forbundet med din kørsel på instrumentgruppen i forhold til dine præferencer: Brændstofstand, km-stand, hjælpefunktioner til kørslen og navigation.

*Option / afhænger af udstyrsniveau