DS 3 CROSSBACK

Designet teknologi

Pris fra 249.990 kr.

DS 3 CROSSBACK
DS 3 CROSSBACK

DS ACCESS

Din bil genkender dig på afstand

DS 3 CROSSBACK genkender din nøgle fra 1,50 meters afstand og takket være nøglefri adgang og start-systemet, oplåses dørene automatisk, når du nærmer dig. Og de usynlige dørgreb foldes ud.

*Option / afhænger af udstyrsniveau

DS DRIVE ASSIST

Adaptiv fartpilot gør det nemt for dig

Med den nye, avancerede teknologi DS Drive Assist er du endnu tryggere kørende. Systemet, der virker ved hastigheder op til 180 km/t, placerer din bil optimalt i vognbanen og justerer automatisk din hastighed i forhold til den forankørende bil. Det gælder også, når trafikken kører langsomt eller går helt i stå.

*Option / afhænger af udstyrsniveau

DS PARK PILOT

Din bil parkerer selv

Systemet registrerer en parkeringsplads svarende til målene på DS 3 CROSSBACK, når den passeres med maks. 30 km/t. Derefter skal du blot holde Park-knappen nede og lade magien ske! DS PARK PILOT kan både parallelparkere og parkere i bås.

 

DS HEAD-UP DISPLAY

DS HEAD-UP DISPLAY

Kør sikkert uden at fjerne blikket fra vejen

Når du kører, kan du få adgang til alle vigtige køreoplysninger, som f.eks. hastighed og læsning af vejskilte – helt uden at fjerne blikket fra vejen.

Teknologien, der stammer fra jagerfly, projicerer alle vigtige oplysninger op på forruden direkte i dit synsfelt.

*Option / afhænger af udstyrsniveau

DS HEAD-UP DISPLAY

DS MATRIX LED VISION

Automatisk indstilling af lyset

Forlygterne, der er seneste generation af DS LED VISION-teknologien, giver et storslået og elegant lys. Med DS MATRIX LED VISION, skal du ikke længere bekymre dig om at blænde de andre bilister. Takket være kameraet, der sidder foroven på forruden, tilpasser forlygterne automatisk til trafikforholdene.DS MATRIX LED VISION-forlygterne består af 3 LED-moduler til nærlysfunktionen samt et Matrix Beam-modul til fjernlysfunktionen, som er opdelt i 15 identiske og uafhængige segmenter, der tænder og slukker gradvist i forhold til de registrerede kørselsforhold.

ACTIVE SAFETY BRAKE

ACTIVE SAFETY BRAKE

Sikkerhed frem for alt

DS 3 CROSSBACK er udstyret med den nyeste generation inden for nødbremsesystemer, Active Safety Brake. Med en højsensitiv føler og et kamera, placeret øverst på forruden, registrerer dette system forhindringer* der befinder sig i din vognbane. Hvad enten det er nat eller dag, sørger Active Safety Brake systemet for dig og dine medpassagerers sikkerhed. I tilfælde af overhængende fare advares føreren både visuelt og med et lydsignal. Hvis føreren ikke reagerer på dette, aktiveres nedbremsningen.

*Forhindringer, der kan registreres, er biler (der kører i samme retning eller holder stille), fodgængere, cyklister samt motorcykler, der kører i vognbanen.

ACTIVE SAFETY BRAKE
SKILTEGENKENDELSE

SKILTEGENKENDELSE

DS 3 CROSSBACK husker det seneste vejskilt

Kørekomforten øges yderligere med den intelligente skiltegenkendelsesfunktion med hastighedsanbefalinger.
Systemet læser et skilt i det, du passerer det og få sekunder senere, vil du kunne se det på dit display. Herefter vil du blive advaret, hvis du kører med for høj hastighed. Du kan også indstille din fartpilot/hastighedsbegrænser til at følge  den genkendte fartbegrænsning. Systemet genkender både permanente og midlertidige farttavler.

HIFI SYSTEM FOCAL ELECTRA®

Klar og kraftfuld lyd

Oplev en verden af perfekt lyd fra det avancerede HiFi-system FOCAL Electra®.
I samarbejde med Focal har DS-ingeniører og teknikere udviklet dette HiFi-system, der er uden sidestykke.
Med en forstærker på 515 Watt og 12 højttalere strategisk fordelt i kabinen, er du sikret en lyd i verdensklasse.