DS 3 CROSSBACK

Teknologi designet til dig

Pris fra 249.990 kr.

DS 3 CROSSBACK
DS 3 CROSSBACK

DS ACCESS

Din bil genkender dig fra afstand.

DS 3 CROSSBACK genkender din nøgle fra 1,50 meters afstand og takket være nøglefri adgang og start-systemet, oplåses dørene automatisk, dår du nærmer dig, og dørgrebene, der indtil nu har været usynlige, foldes ud.

*Option / afhænger af udstyrsniveau

DS DRIVE ASSIST

Drive or be driven

Med den nye avancerede teknologi i DS Drive Assist kan du trygt køre lange ture. Dette nye system, der virker ved hastigheder op til 180 km/t, placerer din bil optimalt i vognbanen og regulerer/justerer din hastighed i forhold til den forankørende bil.

Når trafikken kører langsomt eller går i stå, styrer denne teknologi ligeledes din bils stop- og genstartsfaser.

*Option / afhænger af udstyrsniveau

DS PARK PILOT

Din bil parkere selv.

Med DS Park Pilot parkerer din bil selv, uden at du skal dreje på rattet eller træde på pedalerne.

Systemet registrerer en parkeringsplads svarende til målene på DS 3 CROSSBACK, ved at køre forbi den med maks. 30 km/t. Derefter skal du blot holde Park-knappen nede og lade magien ske! DS PARK PILOT kan både parallelparkere eller parkere i bås.

*Option / afhænger af udstyrsniveau

DS HEAD-UP DISPLAY

DS HEAD-UP DISPLAY

Kør sikkert uden at fjerne blikket fra vejen

Når du kører kan du få adgang til alle vigtige oplysninger, som f.eks. hastighed, hastighedsbegrænser, læsning af vejskilte og andre hjælpefunktioner til kørslen – helt uden at fjerne blikket fra vejen.

Denne teknologi, der er taget fra jagerfly, projicerer alle vigtige oplysninger i farver op på din forrude, præcis i dit synsfelt.

*Option / afhænger af udstyrsniveau

DS HEAD-UP DISPLAY

DS MATRIX LED VISION

Dit lys indstilles automatisk

Forlygterne, der er seneste generation af DS LED VISION-teknologien, giver din bil et storslået og elegant lys. Med DS MATRIX LED VISION, skal du ikke længere bekymre dig om at blænde de andre bilister. Takket være kameraet, der sidder foroven på forruden, tilpasser disse forlygter automatisk deres lyskegler i forhold til trafikforholdene.

DS MATRIX LED VISION forlygterne består af 3 LED-moduler til nærlysfunktionen samt et Matrix Beam-modul til fjernlysfunktionen, som er opdelt i 15 identiske og uafhængige segmenter, som tænder og slukker gradvist i forhold til de registrerede kørselsforhold.

*Option / afhænger af udstyrsniveau

ACTIVE SAFETY BRAKE

ACTIVE SAFETY BRAKE

Sikkerhed frem for alt

DS 3 CROSSBACK er udstyret med den nyeste generation inden for nødbremsesystemer, Active Safety Brake. Med en højsensitiv føler og et kamera, placeret øverst på forruden, registrerer dette system, forhindringer* der befinder sig i din vognbane. Hvad enten det er nat eller dag, sørger Active Safety Brake systemet for dig og dine medpassagerers sikkerhed.

I tilfælde af overhængende fare advares føreren både visuelt og med et lydsignal. Hvis føreren ikke reagerer på dette, aktiveres nedbremsningen.

*Forhindringer, der kan registreres, er biler (der kører i samme retning eller holder stille), fodgængere, cyklister samt motorcykler, der kører i vognbanen.

ACTIVE SAFETY BRAKE
SKILTEGENKENDELSE

SKILTEGENKENDELSE

DS 3 CROSSBACK husker seneste farttavle

Nyd optimal kørekomfort med genkendelse af farttavler og hastighedsanbefalinger. Dette system læser et skilt i det du passere det, og få sekunder senere, vil du kunne se det på din skærm, hvorefter du vil blive advaret hvis du kører med for høj hastighed. Du kan også indstille din fartpilot/hastighedsbegrænser, til at den tilpasser din hastighed til den genkendte fartbegrænsning. Systemet genkender både permanente og midlertidige farttavler med hastighedsbegrænsninger.

 

HIFI SYSTEM FOCAL ELECTRA®

Klar og kraftfuld lyd

Oplev en ny verden og nyd den perfekte lyd fra vores avancerede HiFi-system FOCAL Electra®

DS ingeniører og teknikere har i samarbejde med FOCAL, vores franske samarbejdspartner, udviklet FOCAL Electra® HiFi-system. Systemet har 12 højttalere og en 515 Watts forstærker. Højttalerne er strategisk fordelt i kabinen, så du får den optimale lyd fra alle pladser i bilen. En utrolig præcis placering af lydscenen og en unik lydsignatur.

*Option / afhænger af udstyrsniveau