DS 4

Refinement engineered

DS 4
DS 4

Karismatisk

Et nyt design

DS 4 udfordrer og forfører med sine imponerende proportioner og sit karismatiske og kraftfulde look. Højteknologi er en integreret del af den intuitive og brugervenlige kabine og er med til at skabe et strømlinet design med rene linjer.

 

 

Sofistikeret

Den atletiske og aerodynamisk profil med flydende linjer og brede hjul er kendetegnene for det nye designkoncept, der forener SUV’en med den kompakte hatchback. Utallige designfeatures kombineret med de skulpturelle baglygter, som er perfekt integreret i karrosseriet gør den nye DS 4 iøjnefaldende og unik.

Hypnotiserende

DS 4s hypnotiske DS MATRIX LED VISION-forlygter og kørelyset anvender 98 lysdioder. Det giver et skarpt, markant look, der er både interessant og innovativt.

DS MATRIX LED VISION

Intelligent belysning

Den nye generation af DS MATRIX LED VISION-forlygter er smalle med et moderne look, og er forsynet med DS 4 Matrix Beam og Dynamic Bending Light (automatisk oplysning af sving). Lysstrålerne aflæser omgivelserne og tilpasser sig automatisk via 5 forindstillede funktioner (by, land, motorvej, dårligt vejr og tåge), så det er muligt at køre med langt lys uden at blænde sine medtrafikanter.

Stilfuld

Det unikke design, som kan beskrives som en fusion mellem den rå SUV og den kompakte hatchback, er et interessant koncept på grund af de mange måder, det kan styles. DS 4 fås bl.a. i den sporty version  Performance Line og CROSS-versionen, som er oplagt til dig, der har en aktiv fritid.

DS 4 PERFORMANCE LINE & DS 4 CROSS

INTERIOR DESIGN

Elegance

De udvendige flydende og aerodynamiske linjer går igen indvendigt. Bl.a. i det imponerende instrumentbord med de elegante E-TOGGLE genvejstangenter, de stiliserede kontakter og de diskrete DS AIR-luftspjæld.
Til det eksklusive indtræk har DS-designerne udvalgt eksklusive materialer såsom kulfiber og mørkt asketræ – og sæderne, som fås i læder eller Nappa, er alle dekoreret med urlænke-mønster, som er DS’ ikoniske signatur.

TEKNOLOGI

Sanseoplevelser

Oplev den nye DS 4 med augmented technology; en eksklusiv blanding af de nyeste teknologier og virtual reality. Højere effektivitet, flere online-systemer og innovation sikrer intense køreoplevelser og øget sikkerhed.

DS EXTENDED HEAD UP DISPLAY

Overblik

Det nye DS EXTENDED HEAD UP DISPLAY sikrer en visuel oplevelse, der kan sammenlignes med augmented reality. De digitale informationer projiceres 4 meter gennem forruden som et 21″ diagonalt billede og giver indtryk af, at blive vist direkte på vejen.

DS IRIS SYSTEM

Intuitiv

DS IRIS SYSTEM er dit nye intuitive og ergonomiske informationssystem med individuelle indstillingsmuligheder. Det er din personlig assistent, som betjenes via en touch skærm, der også forstår talebeskeder. Du kan derfor få systemerne til at gøre, hvad du ønsker, når du ønsker det.

DS SMART TOUCH

DS SMART TOUCH

Genveje

Få adgang til en af dine 6 favoritgenveje (f.eks. destination, kontakt, radio, ventilation indstillinger) med en enkelt bevægelse, uden at tage øjnene fra vejen. DS SMART TOUCH-skærmen er perfekt placeret inden for rækkevidde. Den følger dine bevægelser og genkender håndbevægelserne for f.eks. zoom ind og zoom ud, og kan også tyde håndskrift.

DS 4 E-TENSE

Mobilitet af nyeste generation og teknologi

Til den nye DS 4 har vores ingeniører konstrueret en yderst fleksibel platform, som giver mange design- og funktionsmuligheder. Den er designet til at understøtte vores nyeste E-TENSE plug-in hybrid med 225 HK, der består af en 180 HK benzinmotor og en 110 HK højtydende elmotor. Rækkevidden er på mere end 50 km ved 100% elektrisk kørsel (WLTP ved blandet kørsel), uden at det går ud over anvendelsesmulighederne eller bagagerummets volumen.

Komfort og Sikkerhed

Innovation til dynamisk ro i bilen

DS DRIVE ASSIST 2.0

En ny generation af førerassistancesystemer

DS DRIVE ASSIST 2.0 øger oplevelsen af selvstyrende kørsel. Systemet indeholder funktionerne semi-automatisk vejbaneskift, tilpasning af hastigheden i sving, og skiltegenkendelse. Ved hjælp af en række sensorer og kameraerne i bilens hjørner samt øverst i forruden, analyserer systemet omgivelserne, og placerer bilen korrekt på vejen.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

Forudse de små bump på vejen

Ved hjælp af et kamera øverst i forruden, 4 sensorer og 3 accelerationsfølere, indvirker DS ACTIVE SCAN SUSPENSION separat på hvert enkelt hjul, og gør affjedringen fastere eller blødere, afhængigt af vejens ujævnheder.

DS NIGHT VISION

DS NIGHT VISION

Se i mørke

Et infrarødt kamera placeret i kølergitteret og registrerer fodgængere og dyr på vejen op til 200 meter fremme, og viser det i den digitale instrumentgruppe. Dermed bliver det muligt at forudse faren og reagere i tide, hvilket er et stort fremskridt inden for sikkerhed, som giver en tryggere kørsel, også når det er mørkt.

*Det hhv. nævnte og viste udstyr afhænger af udstyrsniveau.