DS 9 E-TENSE

KRAFTFULD OG KOMFORTABEL HYBRIDBIL

 Vores E-TENSE plug-in hybrid-teknologi Kombiner komfort og ydeevne.

DS 9 E-TENSE
DS 9 E-TENSE

To plug-in hybrid til rådighed

Med to tilgængelige plug-in hybrid systemer (225 hk og 360 hk 4-hjulstræk) har vores E-TENSE-modeller CO₂-emissioner fra 0 til 49 g / km og en elektrisk rækkevidde, der anslås til at være mellem 40 og 50 km på WLTP¹-cyklussen.

* E-TENSE 4×4 360 tilgængelig på et senere tidspunkt

E-TENSE teknologi

Føl friheden, når du kører

Oplad batteriet under bremsning

Når du sætter farten ned, omdannes bevægelsesenergien fra hjulene til elektricitet. Du kan øge batteriets rækkevidde med op til 15%.

Programmer dit strømforbrug

Denne drive mode gemmer batteriets strøm til senere, så du kan køre 100% elektrisk på de sidste kilometer af din rute. På den måde kan du få adgang til områder med trafikbegrænsninger i byerne.

Vælg drive mode

Zero Emission Mode

Zero Emission Mode er standardindstillingen, hvor du kan køre uden at bruge brændstof.

Hybrid Mode

Denne drive mode styrer anvendelsen af energiformerne. Der kan køres 100 % på el, 100 % på benzin eller en kombination af begge dele afhængigt af situationen. Passagerne mærker ikke skiftet og i Hybrid Mode kombineres effektivitet med alsidighed.

Sport Mode

I Sport Mode får du maksimal køreglæde og udnyttelse af din DS 9, fordi parametrene for speederpedal, gearkasse, styretøj og affjedringens respons justeres. Oplev glæden ved dynamisk og sikker kørsel.

Comfort mode

Denne mode, som fås i versioner med forbrændingsmotor og E-TENSE drivlinjer, aktiverer DS ACTIVE SCAN SUSPENSION. Systemet foretager en konstant justering af affjedringen ved at gøre den hårdere eller blødere for at opnå den perfekte komfort.

FORDELENE VED E-TENSE PLUG-IN HYBRID

Støjfri, komfortabel kørsel

Nyd freden og stilheden, når du kører i Zero Emission mode. I E-TENSE-modeller øges lydkomforten i kabinen med lamineret glas, som er standard.

Føl friheden, når du kører

Vores plug-in hybridbiler sikrer komplet fleksibilitet, når du kører i byen, også i tæt trafik. I forruden på E-TENSE-modellen lyser en blå LED-lampe, når der køres i Electric mode, for at advare cyklister og gående.

Emission

Som benchmark for markedet udleder vores E-TENSE plug-in hybrid-teknologi kun 49 g/km CO₂.

Bagagerum og praktisk anvendelighed

Vores ingeniører har sørget for at give DS 9 unikke proportioner. Med en kapacitet på 510 L er bagagerummet i DS 9 E-TENSE et af de største i klassen.

Tjenester for E-TENSE alene

De mange tjenester fra DS Automobiles gør dagligdagen lettere: få udpeget ladestationer og planlæg opladningen, eller få installeret en oplader hjemme, via din smartphone eller din bil.

Version med 4-hjulstræk

Med de to elmotorer, én foran og én bagi, leverer E-TENSE 4×4 360 drivlinjen helt op til 360 hk og sikrer fantastiske køreegenskaber.

Rækkevidde og opladning

Kør i Zero emission mode

Når E-TENSE-modellerne kører i Electric mode, har de en rækkevidde op til 50 km (WLTP¹ cyklus). Dette passer perfekt til de daglige ture rundt i byen.

LADETID

Beregn ladetiden ud fra batteriets ladeniveau

Din plug-in hybridbils rækkevidde afhænger af forskellige faktorer, så som vejrforhold, bilens hastighed og din kørestil.

Hastighed

Blandt de faktorer, der har størst indflydelse på din plug-in hybridbils rækkevidde, er hastigheden den vigtigste. Ved at holde en konstant og moderat fart kan du optimere bilens rækkevidde.

Kørestil og energibesparelse

Din plug-in hybridbil er særligt følsom over for kørestil og udefrakommende påvirkninger. Hvis du vælger Eco mode (blandt de 4 drive modes), kører eco-kørsel eller anvender regenerativ bremsning, kan du spare helt op til 15 % energi.

Temperaturstyring og varme

I tilfælde af ekstrem varme eller minustemperaturer skal batteriet levere den nødvendige energi til køling eller opvarmning af kabinen. Om vinteren bruges der op til 35% mere energi. Derfor er det en god ide at anvende klimatiseringsfunktionen (opvarmning eller køling) i din plug-in hybridbil, mens den står til opladning.

Din rækkevidde i Zero Emission mode

Juster værdierne nedenfor og se din reelle rækkevidde

Juridisk information
¹ De viste tal for brændstofforbrug, CO₂-emission og rækkevidde er i henhold til WLTP-testproceduren, som nye biler er blevet godkendt efter siden 1. september 2018. WLTP-testen erstatter NEDC-testen (New European Driving Cycle), som var den testprotokol, der anvendtes tidligere. Med mere realistiske testforhold, bliver brændstofforbruget og CO₂-emissionen målt i henhold til WLTP-protokollen i mange tilfælde højere end målt i henhold til NEDC-proceduren. Værdierne for brændstofforbrug, CO₂-emission og rækkevidde kan variere afhængigt af anvendelsesforhold og forskellige faktorer, så som ladefrekvens, kørestil, hastighed, specifikationer, options, dæktype, udetemperatur og kabinetemperatur. Kontakt din forhandler for yderligere oplysninger. Se flere detaljer her.