DS 9

SIDEN ER UNDER OPDATERING. DER KAN FOREKOMME INFORMATIONER DER IKKE ER RETVISENDE. KONTAKT FORHANDLER VED INTERESSE FOR DS 9.

DS 9
DS 9

EFFEKT

Fra 225 til 360 hk*

Plug-in hybrid version er tilgængelig

*360 hk bliver tilgængelig senere

DIMENSIONER

Længde: 4,93 m

Bredde: 1,93 m

Højde: 1,46 m

FORBRUG/EMISSION (WLTP¹)

Fra 1,5 til 7 l/100 km

33 til 159 g/km CO₂

IKONISK

Elegant udvendigt design

Symbolet på fransk knowhow, DS 9, kan snart bestilles hos din forhandler. Vores nye sedan, E-TENSE hybrid, byder på høj teknisk kvalitet, fantastisk komfort og elegance uden lige.

En moderne og elegant silhuet

DS 9 er iøjnefaldende med sine moderne, elegante og dynamiske linjer. De mange detaljer – listen midt på motorhjelmen med Clous de Paris finish, DS Cornets og de skjulte dørgreb – er med til at give modellen sit meget markante design.

KARISMATISK LYSSIGNATUR

Symbolsk for mærket DS Automobiles, tændes og animeres DS ACTIVE LED VISION, så snart bilen låses op, og sammen med 3D Full LED baglygterne understreger det bilens store tiltrækningskraft.

Fokus på detaljerne

Motorhjelmens midte er markeret med en metalliste med “Clous de Paris”-indgravering. Denne finish har referencer til både kunsthåndværk og højteknologi, og er inspireret af eksklusive kvalitetsure.

Magiske dørgreb

Som ren magi foldes de skjulte dørgreb ud, når du nærmer dig bilen, og foldes ind, når du går væk fra bilen.

EKSPERTISE

Indvendigt design: Indbegrebet af elegance

DS 9 er designet, så alle i kabinen nyder godt af samme høje komfortniveau. Både for- og bagsæder er forsynet med sædevarme, massagefunktion og ventilation. Alcantara©-beklædningen i loftet øger fornemmelsen af stilhed.

DS LOUNGE

Lounge-armlænet på bagsædet øger den generelle komfort. Det er beklædt med Nappa-læder og indeholder et opbevaringsrum med USB-porte og betjening af massagefunktionen. Du bliver fascineret af de smukke materialer, som DS 9s interiør er beklædt med, især læderet på instrumentbordet og rattet.

DS 9 er designet, så alle i kabinen nyder godt af samme høje komfortniveau. Både for- og bagsæder er forsynet med sædevarme, massagefunktion og ventilation. Alcantara©-beklædningen i loftet øger fornemmelsen af stilhed.

Komplet læderkabine

Det ultimative udtryk for vores ekspertise er OPERA-interiøret, hvor hele instrumentbordet og sæderne med den ikoniske “urlænke”-polstring er beklædt med det smukkeste Rubis Red Nappa-læder. Det eksklusive interiør indeholder også et læderrat med Rubis Red-læder.

“Clous de Paris”-indgravering

Vores designere har haft ekstra fokus på bilens finish. Betjeningsknapperne er forsynet med et “Clous de Paris”-indgraveringsmønster, bestående af små, tætsiddende pyramider, inspireret af de eksklusive urmærker.

Punktsyninger

Med inspiration fra broderiarbejde har vores saddelmagere anvendt punktsyninger, der minder om perler på snor, og giver en særligt elegant finish til vores læder og interiører. Denne reference til modeverdenen er hurtigt blevet til en signatur for DS Automobiles.

B.R.M R180

B.R.M R180-uret, der er designet i samarbejde med B.R.M Chronographes, er placeret centralt på instrumentbordet og foldes ud, hver gang bilen startes. Det kombinerer teknologi med elegant design, og tiden indstilles automatisk ved skift mellem sommer-/vintertid og afhængigt af geografisk placering.

Nyd den gode lydkomfort

I forbindelse med lanceringen af DS 9 har vores eksperter udarbejdet et nyt koncept for lydkomfort. Glasfladerne er dækket af en akustisk film, som sammen med karrosseriets limede samlinger eliminerer vibrationer og giver en stille og rolig atmosfære i kabinen.
Dette sublime håndværk fremhæver den rene lyd fra Focal Electra®-lydanlægget og de 14 højttalere.

Juridisk information
¹ De viste tal for brændstofforbrug, CO₂-emission og rækkevidde er i henhold til WLTP-testproceduren, som nye biler er blevet godkendt efter siden 1. september 2018. WLTP-testen erstatter NEDC-testen (New European Driving Cycle), som var den testprotokol, der anvendtes tidligere. Med mere realistiske testforhold, bliver brændstofforbruget og CO₂-emissionen målt i henhold til WLTP-protokollen i mange tilfælde højere end målt i henhold til NEDC-proceduren. Værdierne for brændstofforbrug, CO₂-emission og rækkevidde kan variere afhængigt af anvendelsesforhold og forskellige faktorer, så som ladefrekvens, kørestil, hastighed, specifikationer, options, dæktype, udetemperatur og kabinetemperatur. Kontakt din forhandler for flere oplysninger. Se flere detaljer her.