Teknologier

Den avancerede teknologi er på din side

DS 9 er forsynet med de nyeste teknologier, designet med henblik på din komfort.

DS PARK PILOT

DS PARK PILOT

Din DS 9 klarer det for dig

Med DS PARK PILOT har parkeringsmanøvrer aldrig været nemmere.

Det intelligente system registrerer, om parkeringspladsen passer i størrelsen til DS 9, ved at køre stille forbi med maks. 30 km/t. Systemet parkerer bilen automatisk uden, at føreren rører rattet eller pedalerne. Dette gælder både parkering i bås og parallelparkering.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

Bump på vejen opdages med det samme

Det intelligente affjedringssystem er baseret på et kamera placeret øverst i forruden, samt en række sensorer, der konstant holder øje med ujævnheder i vejen. I løbet af få millisekunder sendes disse data videre til en computer, som styrer hjulene enkeltvis. Ud fra de modtagne data justeres affjedringens hårdhed, og dermed garanteres du den optimale komfort.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION
DS ACTIVE LED VISION

DS ACTIVE LED VISION

Din bil passer på dig

Ved hjælp af LED-forlygterne og 3 roterende moduler tilpasser DS ACTIVE LED VISION bilens lys til kørselsforholdene. Modulerne arbejder sammen og justerer hurtigt lysets vinkel, styrke og rækkevidde, så de passer til de aktuelle kørselsforhold (vejr og lysniveau). Uanset om du kører i byen, på landet eller på motorvejen tilpasses lyset automatisk og sikrer dig det bedste udsyn.

DS NIGHT VISION

DS NIGHT VISION

Se i mørke

Når det er mørkt, scannes vejen foran din DS 9 konstant ved hjælp af et infrarødt kamera placeret i kølergitteret. Systemet kan registrere fodgængere og dyr op til 100 m fremme, så du kan se farerne i tide og reagere hurtigt.

DS NIGHT VISION
DS DRIVER ATTENTION MONITORING

DS DRIVER ATTENTION MONITORING

Din bil passer på dig

Døgnet rundt holder et system bestående af flere sensorer og et kamera øje med tegn på træthed eller distraktion hos føreren og overvåger bilens kurs. Hvis de registrerer træthed eller manglende opmærksomhed, lyder der en alarm i kabinen, og der vises en advarsel på touch-skærmen.

DS DRIVE ASSIST

DS DRIVE ASSIST

En forsmag på den selvkørende bil

DS DRIVE ASSIST har til formål at assistere føreren, og du kan til enhver tid selv tage fuld kontrol over bilen. Systemet justerer bilens hastighed og afstanden til den forankørende bil, og placerer DS 9 præcist på vejbanen ved at justere rattets position, hvis føreren ønsker dette. Det overvåger bilens hastighed og styring, varetager sikkerheden og giver tryghed under kørslen.
Systemet styrer også stop (med en 3-sekunders grænse) og genstart i tæt trafik.

DS DRIVE ASSIST