FORPREMIERE

DS 4 – en kombination af avanceret teknologi og fransk know-how

Med DS 4 har vores designteam banet vejen for en ny generation af biler fra DS Automobiles, konstrueret på en innovativ platform, der giver større frihed med hensyn til design og anvendelse af banebrydende teknologier. Her får du en forsmag på teknologierne i den nye model, der lanceres i 2021.

Fremtiden inden for rækkevidde

DS 4 er indbegrebet af den nye filosofi, der kaldes “augmented technology” – en eksklusiv kombination af højteknologi og augmented reality. Højere effektivitet og flere online systemer og innovationer sikrer bedre køreoplevelser og øget sikkerhed.

Vær ét med din bil

Førerpladsen i DS 4 er en unik og intensiv oplevelse, som sikrer dig optimal køreglæde på hver eneste køretur.

 

DS EXTENDED HEAD UP DISPLAY

DS EXTENDED HEAD UP DISPLAY

Enkelt og klart overblik over vejen

Det nye Extended Head-up Display er første skridt på vejen mod augmented reality. De digitale informationer projiceres gennem forruden og synes at blive vist direkte på vejen, så du altid kan holde fokus.

 

DS EXTENDED HEAD UP DISPLAY
DS IRIS SYSTEM

DS IRIS SYSTEM

Betjeningsfunktionerne lytter

DS IRIS SYSTEMET er vores nye intuitive og hurtigt-reagerende stemmestyringssystem. Du får en personlig assistent, der forstår dine kommandoer, og får systemerne til at gøre, hvad du ønsker, når du ønsker det.

 

DS SMART TOUCH

DS SMART TOUCH

Genveje inden for nærmeste rækkevidde

Takket være DS SMART TOUCH kan du aktivere alle systemets primære funktioner med en enkelt bevægelse, uden at du behøver at browse eller fjerne dit fokus fra vejen. Touchskærmen er perfekt placeret inden for tæt rækkevidde. Den reagerer på dine bevægelser og genkender håndbevægelserne for f.eks. zoom ind og zoom ud, og oven i købet også skrift.

 

DS SMART TOUCH

DS sikkerhed

Hos DS Automobiles er føreroplevelsen og sikkerhed vores første priotet. Derfor kommer DS 4 med dee nyeste førerassistancesystemer.

DS DRIVE ASSIST 2.0

Ny generation førerassistancesystemer

DS DRIVE ASSIST 2.0 øger oplevelsen af selvstyrende kørsel, fordi systemet indeholder funktionerne semi-automatisk vejbaneskift og tilpasning af hastigheden i sving, i henhold til vejskilte. Ved hjælp af en række sensorer, bl.a. Lidar-radaren i fronten og radarerne i bilens hjørner, kameraet øverst i forruden og kunstig intelligens, analyserer systemet vejen og placerer bilen korrekt i henhold til omgivelserne.

 

DS MATRIX LED VISION

Højteknologisk lyssignatur

DS4 har den nyeste generation af tyndere og mere moderne DS MATRIX LED VISION-forlygter, der bl.a. har funktionerne Matrix Beam og Dynamic Bending Light (dynamisk oplysning af sving). Lysstrålerne aflæser omgivelserne og tilpasser sig automatisk, så det er muligt at køre med langt lys uden at blænde sine medtrafikanter.

 

DS KOMFORT

Innovationer, der giver tryghed

Opdag den nyeste teknologi i DS 4, som giver en endnu bedre køreoplevelse og øget sikkerhed (tilgængelig i 2021).

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

Forudse de små bump på vejen

Ved hjælp af et kamera øverst i forruden, 4 sensorer og 3 accelerationsfølere, indvirker DS ACTIVE SCAN SUSPENSION separat på hvert enkelt hjul, og gør affjedringen fastere eller blødere, afhængigt af vejens ujævnheder.

DS NIGHT VISION

Se i mørke

Et infrarødt kamera placeret i kølergitteret, registrerer fodgængere og dyr på vejen op til 200 meter fremme og viser det i den digitale instrumentgruppe, så det er muligt at forudse faren og reagere i tide. Dette er en stor sikkerhedsfordel, som sikrer dig tryg kørsel, også når det er helt mørkt.

E-TENSE

Mobilitet af nyeste generation

Til DS 4 har vores ingeniører konstrueret en yderst effektiv platform, som giver mange design- og funktionsmuligheder. Den er designet til at understøtte vores nyeste generation af E-TENSE plug-in hybrid-drivlinjen, der består af en 180 hk benzinmotor og en 110 hk elmotor (lanceres i 2021) og sikrer høj ydelse og stor fleksibilitet. Rækkevidden er op til 50 km ved fuld elektrisk kørsel (WLTP blandet kørsel), uden at det går ud over anvendeligheden eller bagagerummets volumen.