Samtykke

Samtykke

Du kan altid tilbagekalde det samtykke, du har givet os - helt eller delvist via samtykke@kwbruun.dk. Det gælder også over for de samarbejdspartnere og øvrige selskaber af K.W. Bruun Koncernen, K.W. Bruun Automotive A/S har delt dine data med.

Klik her for at få oplysninger om K.W. Bruun Automotive A/S ‘ persondatapolitik. Her finder du også yderligere detaljerede oplysninger om din mulighed for at opdatere, rette og modtage kopi af data.

Konkurrencer

Konkurrencer

Ved deltagelse i en konkurrence hos DS Danmark er man indforstået med konkurrencereglerne. DS Danmark forbeholder sig ret til at afslutte konkurrencer uden forudgående varsel. DS Danmarks afgørelse i forbindelse med konkurrencer er endelig.

Konkurrencer

KONKURRENCEBETINGELSER

Alle over 18 år og med bopæl i Danmark kan deltage i konkurrencen. Hver person kan kun deltage en gang. Brug af falsk navn og adresse vil medføre diskvalifikation. Konkurrencer har kun til formål at være underholdende. Deltagere kan ikke efterfølgende rette krav mod DS Danmark. Konkurrencevinderen kontaktes direkte. DS Danmark forbeholder sig ret til at offentliggøre vinderen af en konkurrence på www.dsautomobiles.dk og sociale medier.

Konkurrencedeltagere accepterer, at DS Danmark må eksponere navn og bopæl (kun by) på DS Danmarks platforme. Deltagerne accepterer, at ens navn vil kunne blive brugt i forbindelse med promovering, og at dette sker uden nogen som helst form for vederlag. Ansatte hos DS Danmark og ansatte hos DS-forhandlere eller medlemmer af deres husstand må ikke deltage i konkurrencen. Deltagelse efter den angivne deadline vil ikke komme i betragtning. Det er alene DS Danmark, der afgør, om en deltagelse er modtaget rettidigt og kan godkendes. Det er deltagerens eget ansvar, at deltagelsen sker rettidigt. DS Danmark kan ikke holdes ansvarlig for problemer med tilmeldingen, hvad enten det er pr. telefon, email, post etc.

DS Danmark kan bestemme, at deltagelse i en konkurrence alene kan begrænses til en bestemt form for tilmelding eller i et begrænset fora som f.eks. Facebook, DS Lounge ect. Gevinster kan ikke ombyttes til kontanter. En gevinst vil ikke blive udleveret til en vinder i fald, at personen i besiddelse af gevinsten vil overtræde lovgivningen. Ved deltagelse i en konkurrence hos DS Danmark er man indforstået med konkurrencereglerne. DS Danmark forbeholder sig ret til at afslutte konkurrencer uden forudgående varsel. DS Danmarks afgørelse i forbindelse med konkurrencer er endelig.