Ds 7 Crossback personbil SUV

DS Service- og reparationsaftale

En DS Service- og reparationsaftale giver dig det fulde overblik og et sikkert budget. Du betaler et fast, månedligt beløb og slipper til gengæld for uforudsete værkstedsregninger. Med en DS Service- og reparationsaftale er din bil nemlig dækket for serviceeftersyn og reparationer* i den aftalte periode.

Aftalen kan tegnes op til 12 måneder fra bilens 1. indregistreringsdato. Prisen afhænger af, hvor lang tid og hvor mange km, du ønsker, aftalen skal dække.

*Se nærmere detaljer i kontraktbetingelser, herunder også visse undtagelser.

Fordele ved Service- og reparationsaftale

✔ Du betaler et fast månedligt beløb, som dækker bilens serviceeftersyn, udskiftninger og reparationer af komponenter.

✔ Du kan frit vælge mellem alle autoriserede DS-værksteder i Danmark. Se forhandleroversigt »

✔ Din DS er altid i drifts- og sikkerhedsmæssig god stand. Desuden er du ”forsikret” imod de fleste uforudsete omkostninger.

✔ Arbejdet på din DS bliver altid foretaget af specialuddannede DS-teknikere med høj ekspertise, som bruger specialværktøjer og originale reservedele.

✔ Du kan forvente en højere gensalgsværdi, når din bil altid er serviceret hos et autoriseret værksted og i henhold til DS’ forskrifter.

✔ Du får en lejebil ved serviceeftersyn.

Hvad omfatter en DS Service- og reparationsaftale?

• Service og mekanisk vedligeholdelse af bilen i henhold til de til enhver tid gældende forskrifter fra DS Automobiles Danmark
• Nødvendige reparationer til opfyldelse af vognens primære drift og trafiksikkerhed, herunder udgifter til arbejdsløn og reservedele – udført af et autoriseret DS- værksted efter eget valg i Danmark
• Aircondition / klimaanlæg ved fejl på anlæg
• Lejebil ved serviceeftersyn
• Udskiftning af pærer og viskerblade mellem service
• Efterfyldning af motorolie, køler- og sprinklervæske mellem service
• DS dyserens og AdBlue ved servicebesøg
• Ekstra SommerHjul og VinterHjul (tilvalg mod merpris)

Hvad koster en aftale?

Hvad koster en aftale?

Prisen på din DS Service- og reparationsaftale afhænger af bilmodel, aftaleperiode og hvor langt du kører om året. I skemaet nedenfor kan du se nogle priseksempler. Disse priser er kun gældende, hvis serviceaftalen bliver tegnet samtidig med bilens 1. indregistrering. Hvis serviceaftalen bliver tegnet efterfølgende, kan dette have påvirkning på prisen. Priseksemplerne er beregnet ud fra, at bilerne kører 15.000 km årligt. Priserne er inklusiv moms.

 

PRISEKSEMPLER

 

  Model   Aftaleperiode/samlet antal km   Pris pr. md. inkl. moms
  DS3 Crossback Benzin   36 mdr./45.000 km   249,38 kr.
  DS3 Crossback Diesel   36 mdr./45.000 km   296,88 kr.
  DS3 Crossback E-Tense   36 mdr./45.000 km   231,25 kr.
  DS7 Benzin   60 mdr./75.000 km   517,34 kr.
  DS7 Diesel   60 mdr./75.000 km   593,59 kr.
  DS7 Hybrid   60 mdr./75.000 km   639,06 kr.

DS SERVICE OG VEDLIGEHOLDELSE

DS SERVICE OG VEDLIGEHOLDELSE

Hos os er din bil i trygge hænder!

Ingen kender din DS bedre end vores autoriserede DS-værksteder. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores biler, og vi går heller ikke på kompromis med kvaliteten på vores værksteder. Vi har den rette ekspertviden, erfaring og de rigtige værktøjer til at sørge for den bedste service og vedligeholdelse af netop din DS.
Hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille tid til et værkstedsbesøg, står vi klar til at hjælpe og rådgive dig på dit autoriserede DS-værksted.

DS SERVICE OG VEDLIGEHOLDELSE

Vil du modtage et tilbud eller har du spørgsmål?

Generelle betingelser og opsigelse

En DS Service- og reparationsaftale kan altid opsiges inden for løbende måned + 1 måned. Opsigelsen sendes via mail til DS Danmark på serviceaftaler@kwbruun.dk.