Ved køb af en ny DS kan du tilvælge TRYGHEDSAFTALE. TRYGHEDSAFTALE er en forsikring, der dækker mod mekaniske og elektriske fejl, heriblandt udgifter til arbejdsløn og reservedele i forbindelse med reparation af bilen.

TRYGHEDSAFTALE dækker til og med bilens 7. år eller til den har kørt 200.000 km, hvad end der indtræder først

TRYGHEDSAFTALE kan tilvælges til og med bilen fylder 48 mdr. fra første indregistrering. Se priser på forsikringen til netop din bilmodel under prislisten

 

PRISLISTE

FAKTAARK (IPID) 

FORSIKRINGSVILKÅR

TRYGHEDSAFTALE følger bilens stelnummer og forsikringen kan dermed medfinansieres i forbindelse med købet af din nye DS. Med TRYGHEDSAFTALE opnår du dermed ikke kun tryghed mod mekaniske og elektriske fejl, men du styrker også bilens potentielle gensalgsværdi, da forsikringen følger bilen.

Hvis du ønsker flere informationer om TRYGHEDSAFTALE, er du velkommen til at kontakte din nærmeste DS-forhandler.

 

FIND FORHANDLER

Du kan se prisen på netop din bil og bestille en TRYGHEDSAFTALE herunder

Du kan også købe forsikringen hos alle DS-forhandlere og -værksteder.

En TRYGHEDSAFTALE tilbydes i samarbejde med QBE Denmark, filial af QBE Europe SA/NV, Belgien, CVR: 39800985, Vester Farimagsgade 7, 6, 1606 København V. Forsikringsprisen er inklusiv alle afgifter og gebyrer. Der dækkes med de forbehold og undtagelser der følger af forsikringsvilkårene. TRYGHEDSAFTALE tilbydes kun ved registrering til privat anvendelse i Motorregistret.