UNBROKEN DIAMONDS – POWERED BY DS AUTOMOBILES

Unbroken Diamonds – Powered by DS Automobiles, er et koncept hvor unge danske talenter får en hjælpende hånd på deres vej mod succes.

FACTS OM TEAMET

Vi har sejlet sammen siden 2015.

Fra vi starter sammen, når vi hurtigt op på niveau med de bedste, og vi vinder vores første internationale kapsejlads. Efter mindre end 6 måneder sammen, vinder vi vores tredje stævne foran hele verdens eliten.

Sammen har vi kørt OL-kampagne både mod OL i Rio 2016 og er nu udtaget til OL i Tokyo 2021. Lin tabte OL udtagelsen i 2016, hvorefter CP fik chancen for at komme med til OL i 49’er sammen med tidligere OL guldvinder Jonas Warrer. De endte på en 4. plads.

Vi leverer et vildt comeback i 2018-sæsonen med en 3. plads til EM og 4. plads til VM. Endda efter at CP var ude i 3 måneder i begyndelse af sæsonen pga. en voldsom skade.

LIN er rorsmand og CP er gast, hvilket er omvendt ift. de fleste andre top-teams, hvor styrmanden er en mand og gasten en kvinde.

Det er den regel, at man SKAL sejle mix. Det er den eneste mix-klasse på det olympiske OL-program.

FACTS OM CP

FACTS OM CP

”Jeg startede med at sejle optimistjolle i Holbæk Sejlklub, da jeg var 11 år. Egentlig var jeg de første par år af min sejlsportskarriere ret bange for at sejle – særligt når det blæste meget. Derfor var det en stor overvindelse, da jeg for første gang sad på kanten af optimistjollen. Og det er jo der, man altid sidder….
Jeg turde ikke kæntre jollen i de første år, hvilket var ret pinligt, for jeg var klart den ældste på holdet ude i Holbæk. Også fordi alle nye optimistjollesejlere normalt synes, at det er sjovere at kæntre deres joller og bade end det er at sejle. Siden har jeg bl.a. sejlet med min lillebror i 6 år fra 2008 til 2014, hvor vores bedste resultat var en 2. plads til U23VM i 49er.
Havde man spurgt mine trænere dengang i Holbæk, havde de nok ikke ligefrem regnet med at se mig til OL i en vild og hurtig foilende katamaran!”

FACTS OM LIN

FACTS OM LIN

”Ingen i min familie sejler, så sporten har været 100% drevet af mig selv siden min karrierestart som 13-årig.
Dengang startede jeg i optimistjolle og gik derfra til Zoom8, 29’er, 49’erFX og i 2014 til Nacra 17.

Jeg elsker at være på vandet og mærke vinden i håret, og jeg er dybt fascineret af at kæmpe med det kraftfulde element. Der er aldrig to dage på vandet, der er ens og det motiverer mig! For mig er det vigtigt, at de fleste træningsdage er ”gode” dage, hvor jeg nyder træningen, kan arbejde hårdt og gå glad i seng om aftenen.

 

Siden 2013 har jeg studeret på arkitetskolen på nedsat tid, for det er vigtigt for mig også at have kompetencer uden for sporten. Jeg har færdiggjort min bachelor og mangler kandidaten, som jeg vil tage efter OL i 2021, hvor jeg drømmer om at tage guldet”

FACTS OM LIN

Hele verdenen som hjemmebane

Vores personligheder komplementerer hinanden godt. Vi har det sjovt sammen.  Vi er enige om langt det meste – og vi er især enige om de vigtige ting i kampagnen; værdierne og målene. Vi tør også at udfordre hinanden og være uenige, hvilket er en styrke for kampagnen. Vi stoler på, at vi hver især forsøger at løfte vores respektive ansvarsområder så godt vi kan.

Hver sæson deltager vi Euro Cups, World Cups, EM og VM rundt om i hele verden. Ofte ligger stævnerne på samme locations hvert år, og et klassisk år ser ud således:

  • World Cup sejles i januar i Miami
  • Euro Cup på Mallorca i marts
  • World Cup i Frankrig i april/maj
  • Euro Cup Kiel i juni
  • EM/VM ofte henover den europæiske sommer

RESULTATER:

GULD Euro Cup 2015
Bronze Euro Cup 2017
Sølv World Cup 2017
Bronze EM 2018
Bronze EM 2019
Bronze World Cup 2019
Sølv VM 2019

Unbroken diamonds , DS automobiles