UNBROKEN DIAMONDS – POWERED BY DS AUTOMOBILES

Unbroken Diamonds – Powered by DS Automobiles, er et koncept hvor unge danske talenter får en hjælpende hånd på deres vej mod succes.

Vi støtter op om unge talenter inden for sport og kultur, der ligesom os, er unikke, har attitude og altid leverer på topniveau.

DS Automobiles har endnu ikke afsløret sit fulde potentiale til resten af verden, og er på en spændende rejse for at vise hvem vi er og hvad vi har at tilbyde. DS er et ungt og super ambitiøst mærke, som med vores kant, raffinement og innovative tilgang, nemt kan konkurrere med de rutinerede premium mærker på markedet.

Oliver Hartkopp er på mange måder gjort af samme stof som DS, og har hvad der skal til for at nå hele vejen til toppen.
Han begyndte at surfe som 9 årig, og blev allerede meget seriøs omkring sporten i 12 års alderen. Olivers storebror Chris er også surfer og de to brødre har surfet sammen de første mange år af deres liv.

Oliver Hartkopp er 3x dansk mester i surfing, team kaptajn for det danske landshold, en af de bedste surfer i Europa og kvalificeret til verdensmesterskabet.

Oliver er en person der har flair inden for sit fag og har sulten efter at nå det ypperligste, han drømmer om at repræsentere Danmark ved OL 2020 og vi vil være ved hans side hele vejen.

Oliver Hartkopp, en Unbroken Diamond – powered by DS Automobiles.