Detaljer

Vores kompakte SUV DS 3 Crossback, der forener elegance, komfort og teknologi, skiller sig ud fra mængden med sit imponerende karrosseri. Indtrykket styrkes af detaljerne, der leder tankerne henimod modernitet og raffinement.

Post-production : Astuce Productions

Lad dig overraske af dørgrebenes magi, som først kommer frem, når du har brug for det. Resten af tiden ses de ikke, da de går i et med karrosseriet, hvilket giver din DS 3 Crossback et sublimt og raffineret look.

02-DS-ConvertImage

Forlygterne, der er seneste generation af DS LED VISION-teknologien, giver din bil et storslået og elegant lys. Det giver ligeledes føreren en exceptionel gave: Hele tiden at køre med fuldt blus på uden nogensinde at blænde de andre trafikanter.

Takket være kameraet, der sidder foroven på forruden, tilpasser disse forlygter automatisk deres lyskegler i forhold til trafikforholdene.

Forlygterne, DS Matrix Led Vision, består faktisk af 3 LED-moduler til nærlysfunktionen samt et Matrix Beam-modul til fjernlysfunktionen, som er opdelt i 15 identiske og uafhængige segmenter, som tænder og slukker gradvist i forhold til de registrerede kørselsforhold.

03-DS

Når du sidder bag rattet i en DS 3 Crossback, kommer du til at tiltrække stor opmærksomhed. Denne kompakte SUV, der er udstyret med en buet silhuet og store hjul, har en avantgarde stil, der både er kraftfuld og skulpturel.

04-DS

Din bils drivmiddel ændrer sig, men det gør dine krav ikke. Derfor er vores model, der er 100% elektrisk, DS 3 Crossback E-Tense blevet designet for at sikre dig det samme komfortniveau, som vores benzin- og dieselmodeller har, uden at gå på kompromis med kabinens og bagagerummets rummelighed.

DS 3 Crossback, der er en bybil helt ind i sjælen, har en exceptionel rummelighed i kabinen på trods at dens kompakte størrelse. For at tilbyde dig alt den komfort som du har brug for, har vi integreret mange praktiske og funktionelle opbevaringsmuligheder, et nedfældeligt bænkbagsæde og et bagagerum på 350 liter.

05-DS

Stærke sider

DS 3 Crossback har en ekstraordinær raffineret kabine. Med hensyn til dit interiør har vi været særligt opmærksomme i valg af ædle materialer og finesse for hver enkelt detalje.

06-DS

Betjeningspanelet i midten kommer frem på spektakulær vis under din berøringsskærm. Det typiske DS-design giver genlyd med de berøringsfølsomme knapper og de to midterdyser, der antager form som diamanter.

07-DS

Kabinen i DS 3 Crossback, der er en hyldest til Paris, er moderne og elegant og dermed loyal over for DS-stilens filosofi med personlig styling. Form kabinen i din bil ved at vælge et af vores fem forskellige tilbud, kaldet DS interiør.

08-DS

På korte og lange ture er komforten i en DS 3 Crossback den samme: Exceptionel. Både foran og bag har vi udstyret bilens sæder med 2-lags skum, der er blevet behandlet på en helt ny måde, for at opnå et indhyllende sæde af høj kvalitet.

Og fordi de rolige øjeblikke er kostbare, især i byen, har vores ingeniører sørget for, at din bil er udstyret med en fremragende lyd- og vibrationsdæmpning.

09-DS

Godt hjulpet af vores højteknologiske og brugervenlige førerplads kan du koncentrere dig om det, der tæller mest: Glæden ved at køre bil. Vi har designet kabinen i DS 3 Crossback, så alle oplysninger og alle betjeningsknapper er direkte tilgængelige.

10-DS

Få adgang til din bils betjeningsknapper på den 10,3″ store HD berøringsskærm og find kørselsoplysningerne på den 7″ store digitale instrumentgruppe.

For at give dig mere komfort har du mulighed for personligt at indstille oplysninger forbundet med din kørsel på instrumentgruppen i forhold til dine præferencer: Brændstofstand, km-stand, hjælpefunktioner til kørslen og navigation.

Base de donnée : Astuce Productions

Ydeevne

DS 3 Crossback E-Tense, der åbner døren for en helt ny generation el-biler, kan købes fra foråret 2019. Vores SUV med det eksklusive design er 100% elektrisk og indbegrebet af teknologi og raffinement.

23-DS

Et one of a kind object

Du drømmer om en unik bil, der er indbegrebet af din æstetiske smag og innovation. Se vores Limited Edition DS 3 Crossback, La Première, der både er raffineret og teknologisk.

Den fås i en Limited Edition, La Première, som er den mest veludstyrede og luksuøse DS 3 Crossback.
Reserver den online fra i dag og vær en af de første, der får den leveret fra og med april 2019.

24-DS