Detaljer

Siden DS Automobiles så dagens lys for første gang i 1955, har lyssignaturen udgjort et af kerneelementerne i brandets designsignatur og været med til at løfte sikkerhedsstandarden i hele branchen. DS Automobiles er derfor kendt for sin evne til at forene design og teknologi, og den nye DS 7 CROSSBACK er bestemt ingen undtagelse! Med DS Active LED Vision* tilføres forlygterne et fascinerende og smykkeagtigt præg. Det lodrette kørelys, som er designet til at matche bilens interiør, drejer sig 180° og udsender et violet skær, som hilser dig velkommen når bilen låses op.

* Standard

02_DS7_CROSSBACK

Baglygterne på DS 7 CROSSBACK bidrager til lyssignaturens styrke og originalitet. De er baseret på en Full 3D LED teknologi – inspireret af konceptbilen DS E-TENSE og inkorporerer et tredimensionelt design, der giver bilen en helt særlig fremtoning. For at opnå den præcision der giver baglygterne deres unikke fremtoning har DS’s eksperter anvendt den nyeste teknologi inden for lasergravering.

03_DS7_CROSSBACK

Cockpittet i den nye DS 7 CROSSBACK er moderne, elegant og raffineret. For at leve op til filosofien bag DS-designet om personlig styling fås den nye DS 7 CROSSBACK med 3 udsøgte designsignaturer: Perfomace Line Inspiration*, Rivoli Inspiration** og Operá Inspiration*, der hver især giver bilen et unikt særpræg både indvendigt og udvendigt. For eksempel kommer Operá Inspiration med udvendige kromlister, baggrundbelyste dørgreb og sorte Art Basalt Premium Nappa lædersæder/-kabine med urlænkemønster og punktsyninger i Terre de Cassel.

* Afhænger af udstyrsniveau
** Option

06_DS7_CROSSBACK

Stærke sider

“Alle materialer og hver eneste detalje har referencer til high fashion”

– Thierry Metroz, Design Direktør for DS Automobiles

DS Automobiles har en stolt tradition for høj kvalitet og håndværk. Alle detaljer og materialer er derfor nøje udvalgt og bearbejdet af professionelle håndværkere og DS eksperter, hvilket giver den nye DS 7 CROSSBACK sit luksuriøse og ekstravagante design.

Ydeevne

Motorer og gearkasser

Den nye DS 7 CROSSBACK løfter niveauet for power, dynamik og raffineret kørsel til nye højder. Bilen fås bl.a. med den nye BlueHDi 180 S&S dieselmotor og den nye PureTech 225 S&S benzinmotor, der begge har en 8-trins automatgearkasse. Med den nye 8-trins automatgearkasse får du et øjeblikkeligt gearskifte, så du ikke mister trækkraft, når gearkassen skifter gear, og er dermed sikret en kørekomfort i absolut verdensklasse.

12_DS7_CROSSBACK

Find forhandler

DS Store Virum
Virumgårdsvej 8, 2830 Virum
45 85 88 66

DS-Store-Virum