GÅ TIL INDHOLD
Service- & reparationsaftale

DS SERVICE- OG REPARATIONSAFTALE

En DS Service- og reparationsaftale giver dig det fulde overblik og et sikkert budget. Du betaler et fast, månedligt beløb og slipper til gengæld for uforudsete værkstedsregninger. Med en DS Service- og reparationsaftale er din bil nemlig dækket for serviceeftersyn og reparationer* i den aftalte periode.

 

Aftalen kan tegnes op til 12 måneder fra bilens 1. indregistreringsdato. Prisen afhænger af, hvor lang tid og hvor mange km, du ønsker, aftalen skal dække.

 

*Se nærmere detaljer i kontraktbetingelser, herunder også visse undtagelser.

Få prisoversigt og køb din aftale online

Indtast din nummerplade nedenfor og få en prisoversigt for netop din bil og køb din aftale online. Det eneste du skal gøre er 1. Indtast nummerplade og antal kørte kilometer. 2. Vælg din ønskede periode for aftalen og antal kilometer. 3. Få prisoversigt. 4. Indtast kontaktoplysninger og klik ’Bestil’. Du vil efterfølgende modtage en mail med betalingslink og din kontrakt. Din aftale bliver aktiveret, når du via betalingslinket har betalt første ydelse. Herefter skal der betales ydelse den 1. i hver måned.

 

Fordele ved service- og reparationsaftale

✔ Du betaler et fast månedligt beløb, som dækker bilens serviceeftersyn, udskiftninger og reparationer af komponenter.

✔ Du kan frit vælge mellem alle autoriserede DS-værksteder i Danmark. Se forhandleroversigt »

✔ Din DS er altid i drifts- og sikkerhedsmæssig god stand. Desuden er du ”forsikret” imod de fleste uforudsete omkostninger.

✔ Arbejdet på din DS bliver altid foretaget af specialuddannede DS-teknikere med høj ekspertise, som bruger specialværktøjer og originale reservedele.

✔ Du kan forvente en højere gensalgsværdi, når din bil altid er serviceret hos et autoriseret værksted og i henhold til DS’ forskrifter.

Hvad omfatter en DS Service- og reparationsaftale?

• Service og mekanisk vedligeholdelse af bilen i henhold til de til enhver tid gældende forskrifter fra DS Automobiles Danmark

• Nødvendige reparationer til opfyldelse af vognens primære drift og trafiksikkerhed, herunder udgifter til arbejdsløn og reservedele – udført af et autoriseret DS- værksted efter eget valg i Danmark

• Aircondition / klimaanlæg ved fejl på anlæg

• Lejebil ved serviceeftersyn

• Udskiftning af pærer og viskerblade mellem service

• Efterfyldning af motorolie, køler- og sprinklervæske mellem service

• DS dyserens og AdBlue ved servicebesøg

• Ekstra SommerHjul og VinterHjul (tilvalg mod merpris)

Vil du have en prisoversigt og købe en aftale, eller har du spørgsmål?

 

 

Generelle betingelser og opsigelse

Læs mere om vilkår og betingelser vedr. service- og reparationsaftaler her.

 

En DS Service- og reparationsaftale kan altid opsiges inden for løbende måned + 1 måned. Opsigelsen sendes via mail til DS Danmark på serviceaftaler@kwbruun.dk.