GÅ TIL INDHOLD

DS Automobiles biltyper

Oplev modellerne

Med de eksklusive DS-modeller er du altid sikret en unik køreoplevelse.

SUV og Crossover

Med sine kraftfulde, elegante designs bryder DS med de gængse normer. I DS 7 kombineres komfort med avancerede teknologier for at give dig den ultimative oplevelse.

Hatchbacks

Er du til elegance og godt vejgreb? I DS 4 kan du nyde en kompromisløs kørekomfort på såvel lange som korte ture.

Plug-in hybridbiler

Støjsvag ved 100% elektrisk kørsel. Det er blot en af de mange fordele ved en plug-in hybrid. De effektive og alsidige plug-in hybridmodeller gør enhver køretur til en stor oplevelse.

VÆLG MODEL

Se vores F.A.Q

Hvordan vælger du din nye bil?

At købe ny bil er en stor investering og kræver stillingtagen til flere faktorer: Karrosseritype, antal siddepladser, automatgear eller manuelt gear, motortype m.m. Det anbefales også, at du overvejer dit kørselsmønster, f.eks. om du primært kører i byen eller længere længere strækninger på motorvejen.

Hvilken type bil skal du vælge?

For at kunne vælge den rette bil, er det nødvendigt at have kendskab til de forskellige biltyper.

SUV og Crossover
SUV- og Crossover-modellerne ligner hinanden designmæssigt med deres store frihøjde og høje sædeplacering. De er rummelige og komfortable med god plads til hele familien. I DS-programmet finder du DS 7.

 

Hatchback
Hatchback-modellerne er biler i mellemstørrelse med skrånende bagklap og perfekt finish. Modellerne er generelt forsynet med kraftfulde motorer, så de kan køre lange distancer uden at det går ud over komforten. I denne modelserie finder du DS 4.

El, hybrid, benzin eller diesel: Hvilken motor skal jeg vælge? 

Biler med forbrændingsmotor
På trods af elbilernes store succes, er der stadig efterspørgsel på biler med benzin- eller dieselmotor. Biler med forbrændingsmotor er populære til kørsel på lange distancer på grund af deres store rækkevidde. 

 

Vælg en ny elbil
En ny elbil er dyrere i indkøb, men det opvejes af de mange fordele.

 

Er en plug-in hybrid et kompromis?
En plug-in hybridbil har både en forbrændingsmotor og en elmotor. Plug-in hybrid kan være det perfekte kompromis, da du får fordelene fra begge teknologier.

Hvorfor er det en fordel at købe ny bil?

En ny bil er garanti for driftssikkerhed og tryghed
Prisen på en brugt bil er naturligvis lavere end på en ny bil. Men med købet af en ny bil følger en vis grad af tryghed: Fabriksgaranti, længere levetid på delene, lavere vedligeholdelsesomkostninger m.m.