GÅ TIL INDHOLD
SUV-modeller

SUV & CROSSOVER

Hver enkelt model har et innovativt design og avancerede teknologier.

En unik lyssignatur, der tiltrækker blikket, et imponerende og dristigt design, der udstråler sikkerhed og velvære: Det er definitionen af en DS.
DS 7 SUV

Du får helt nye køreoplevelser bag rattet i DS 7, takket være de to brede 12’’ skærme*, DS NIGHT VISION systemet*, som giver et godt udsyn over vejen om natten, og DS CONNECTED PILOT*, som holder dig på vejbanen samt justerer bilens hastighed automatisk afhængigt af den forankørende bils hastighed.

 

*Afhænger af udstyrsniveau

LÆS MERE OM SUV-MODELLERNE

Se vores FAQ
Hvad er en SUV?
SUV er en forkortelse for Sport Utility Vehicle og er en generel betegnelse for biler med en større frihøjde end almindelige personbiler. Den store frihøjde giver føreren et bedre udsyn og mulighed for at køre på eventyr væk fra de asfalterede veje.
Hvad er forskellen på en SUV og en Crossover ?
Der er forskel på både designet og anvendelsen. SUV’en er den mest rummelige, og kan konkurrere direkte med andre familiebiler, f.eks. MPV’er. Crossover betegnelsen bruges generelt om lidt mindre biler, der minder mere om bybiler eller kompakte hatchbacks, når det gælder anvendelse.
Hvordan vælger man sin SUV-model?

Store SUV’er

Hvis du søger en SUV familiebil, kan du vælge en stor SUV, hvor der er komfortabel plads til op til 5 passagerer. De store SUV’er kan være op til 5 m lange, og har en rummelig kabine og et stort bagagerum. Hos DS Automobiles finder du DS 7 - en SUV med en imponerende og eksklusiv udstråling. Når det gælder komfort, tilbyder DS sæder fremstillet af materialer af højeste kvalitet.

 

Kompakte SUV’er

En kompakt SUV har en kortere længde. Denne type SUV har stadig en stor frihøjde, men den er maks. 4,60 meter lang. En kompakt SUV er også ofte mere brændstoføkonomisk end en større model, hvilket gør den mere alsidig, og helt perfekt til kørsel både i byen og på landevejen.