GÅ TIL INDHOLD
Opladning med Clever

Opladning af din DS med Clever

 
 
Med Clever er du altid sikret let og tilgængelig opladning af din nye DS, så du i stedet kan fokusere på vigtigere ting i livet. Du lader, når og hvor du vil - på farten, ved supermarkeder og shoppingcentre, i byerne og på arbejdspladsen - og selvfølgelig derhjemme.
 
 
Opladning, hvor og når du vil

Clever er opladning til din DS på dine præmisser. Clever Box er tænkt til dig, der kun lader hjemme i indkørslen og Clever One er til dig, der vil have fuld adgang til opladning hjemme og på Danmarks største ladenetværk.

Og skulle dit ladebehov ændre sig på et senere tidspunkt, så ændrer du bare produkt. Så er du sikret frihed til at køre og lade, som du vil – både nu og i fremtiden. 

 
 
Hvilket produkt skal jeg vælge?

 

 

 

 

Clever One

Til dig, der lader både ude og hjemme – og ønsker at samle hele dit opladningsbehov i ét abonnement. Bor du i lejlighed, fravælger du blot ladeboksen.

 

Med Clever One får du:

Fri opladning på Danmarks største ladenetværk

Mulighed for installation af intelligent Clever-ladeboks

Automatisk tilbagebetaling inkl. refusion af elafgift

 

Abonnement:

Elbil: 799 kr./md. + energitillæg*

Plug-in hybridbil: 449 kr./md. + energitillæg*

 

Evt. installation af ladeboks:

Ny installation: 2.499 kr.*

Ny installation ved privatleasing: 0 kr.*

Udskiftning af ladeboks fra anden udbyder 0 kr.*

 

*Ladeløsningen udbydes af Clever A/S. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar. Mindstepris i bindingsper. (6 mdr.): 6 x abonnementspris + 6 x energitillæg + evt. installation.

Installation: clever.dk/installation

Krav til installation v. udskiftning: clever.dk/udskift-ladeboks

Evt. energitillæg: Hvis indkøbsprisen på el overstiger 0,89 kr./kWh, pålægges et variabelt energitillæg den pågældende måned.  Læs mere på clever.dk/energitillaeg.

Tilbagebetaling: Fastsættes ud fra den gennemsnitlige strømpris mellem kl. 23-06 i måneden. Læs mere på clever.dk/tilbagebetaling

 

 

 

 

Clever Box

Til dig, der lader derhjemme og ønsker en Clever-ladeboks i din indkørsel samt rabat på Clevers ladenetværk.

 

Med Clever Box får du:

Rabat på Danmarks største ladenetværk

Din egen intelligente Clever-ladeboks

Automatisk refusion af elafgift

 

Serviceaftale:

99 kr./md.**

 

Køb og installation af ladeboks:

Ny installation: 8.999 kr.**

Udskiftning af ladeboks fra anden udbyder: 6.499 kr.**

 

 

**Serviceaftalen udbydes af Clever A/S. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar

Mindstepris i bindingsper. (2 mdr.): 9.197 kr.

Installation: clever.dk/installation

Krav til installation v. udskiftning: clever.dk/udskift-ladeboks

 

 

Lad intelligent

Med en ladeboks fra Clever i carporten, får du adgang til intelligent opladning. Så behøver du ikke længere holde øje med elpriserne og elnettet belastning, hver gang bilen skal lade.

Du skal bare fortælle Clevers app, hvornår du skal bruge din bil, og hvor meget den skal lades op. Så skræddersyer boksen en ladeplan, så bilen kun lader, når der er mest overskud i elnettet. Det er både til gavn for dig og for fællesskabet. 

 

 

 

 
 
Derfor er Clever Danmarks førende ladeoperatør

Danmarks største og hurtigst voksende ladenetværk

Clever har suverænt det største ladenetværk i Danmark - og samtidig er det et ladenetværk med kronisk vokseværk. Hver dag kommer der nemlig i gennemsnit 4 nye ladepunkter til, året rundt. Du kan lade lynhurtigt langs motorvejen, hvor du shopper, i byerne, på arbejdspladsen, hos venner og familie og selvfølgelig hjemme hos dig selv.

Har du Clever One, er opladning på netværket inkluderet i dit abonnement, og har du Clever Box, får du fast rabat på opladning på netværket.

 

 

Markedets bedste installationspakke

Clever har Danmarks bedste installationspakke med alt, hvad du har brug for. Det er nemt og simpelt at komme i gang. Du svarer blot på et par spørgsmål online, og så kommer Clevers erfarne elektrikere ud og sætter ladeboksen ud til en pris, du kender i forvejen. Nemt og ligetil. 

 

I installationspakken er inkluderet:

Rådgivning om optimale placering af ladeboks

Ubegrænset kabelføring fra eltavle til ladeboks

Gratis jordspyd

Installation af kombirelæ som ekstra sikkerhed

Tilbudsgivning, hvis standardinstallationen ikke rækker

 

Ingen boliger er ens, og derfor kan der forekomme ekstraomkostninger ved f.eks. grave- og stilladsarbejde. Vi aftaler altid totalprisen, før installationen finder sted.

 

 

Markedets højeste tilbagebetaling

Har du Clever One, får du Danmarks højeste tilbagebetalingssats, der følger elprisen fra kl. 23-06. Det betyder, at du i første omgang lægger ud for strømmen fra din ladeboks derhjemme. Herefter får du automatisk penge tilbage fra Clever, der svarer til den mængde strøm, du har brugt på ladeboksen. Helt automatisk.

Har du Clever One med ladeboks, får du altså tilbagebetaling fra Clever, og har du Clever Box, får du månedlig refusion af elafgift. Læs mere om tilbagebetaling og refusion af elafgift.

 

 

Opladning har aldrig været nemmere

Med Clever kan du lade opladning fylde minimalt i hverdagen. Clever sørger nemlig for alt fra opsætning og administration til service og vedligeholdelse af ladeboksen. Du kan altid få fat på Clevers support, hvis du har problemer med opladning, når du er på farten.