GÅ TIL INDHOLD
MyDS app

MyDS APP

MyDS App er designet til at give dig en unik mulighed for at forbinde din DS med din telefon, så du altid kan have DS-universet med dig.

FORBIND, START

MyDS-applikationen er designet til at forbinde dig med din DS-bil og dens omgivelser. Få adgang til alle Only You-tjenester med et klik på en knap, og udvid din køreoplevelse før, under og efter hver tur. Alle DS-modeller er kompatible med MyDS-applikationen.

DS-verdenen i din smartphone

MyDS App

Daglig support

Før din rejse: Gør livet lettere ved at finde din bil. *

Under din rejse: følg din rejse og brændstofforbrug. MyDS giver dig besked, når din næste planlagte tjeneste forfalder. *

Efter din rejse: en assistent dedikeret til at gøre livet enklere ved at guide dig til fods fra din DS til din endelige destination. *

MyDS-appen viser dig en række personlige oplysninger: rækkevidde, tilbagelagt afstand, forfaldsdato for service efter hver rejse hjælper MyDS dig med at vedligeholde din DS bedre.

 

*Forudsat at din smartphone er tilsluttet og har navigationsfunktionalitet

Brugervejledninger

Har du lige fået din DS og leder efter hjælp eller oplysninger om udstyret? Oplev hvordan din bils forskellige funktioner fungerer med instruktionsvideoerne (video tutorials). Find de oplysninger, du har brug for om bilen og betjening af dens udstyr.

DS-videovejledninger

Få mest muligt ud af alt det, din DS har at byde på

 

Har du lige købt din DS-bil og leder efter hjælp eller information om dens udstyr? Find ud af, hvordan de forskellige teknologier i din bil fungerer med vores vejledningsvideoer (tutorial videos).

FJERNBETJEN DIN ELBIL

INFORMATION OM AUTONOMI

Find ud af opladningstilstanden eller den anslåede resterende rækkevidde i realtid. Se din bils ladestatus og planlagde opladninger på et øjeblik.

PROGRAMMERING AF OPLADNING

Når dit køretøj oplades, kan du se hastigheden og den forventede opladningstid. Du kan også programmere tidspunktet for din udskudte opladning i forhold til tider uden for spidsbelastning.

FORVARMNING/FOR-KØLINGSSYSTEM

Pre-conditioning-indstillingen giver dig mulighed for at programmere bilens varme eller aircondition til at opretholde en ideel indvendig temperatur på 21°C. Denne funktion er designet til din komfort og kan tilgås fra enhver bil, uanset om den er tilsluttet eller ej.
EV TRIP PLANNER: PLANLÆG DIN RUTE OG NYD DIN REJSE MED MYDS APP

Planlæg din rejse fra din smartphone via MyDS-appen med EV Trip Planner*, der er inkluderet i Connected Navigation Pack, og se din rejse trin for trin, inklusive detaljer om stop for batteriopladning. Vælg din næste destination, og send den til dit DS IRIS SYSTEM-infotainmentsystem ved hjælp af Send2Nav-funktionen i din MyDS-applikation.

 

*Kun tilgængelig på versionerne DS 3 CROSSBACK E-TENSE og DS 3 E-TENSE.

Brugermanual


 

Aktivering af fjernbetjening

Denne videovejledning forklarer, hvordan du registrerer og aktiverer E-TENSE Remote Control fra MyDS-applikationen. Trin for trin finder du ud af, hvordan du abonnerer på denne funktion, som vil holde dig konstant informeret om status for dit DS E-TENSE-køretøj.

Fjernbetjening

Brug denne videovejledning til at lære, hvordan du bruger E-TENSE Remote Control-funktionerne fra MyDS-applikationen. Trin for trin finder du ud af, hvordan du tilpasser din applikation, så du altid er informeret om din bils tilstand: Tjek batteriets og dets opladningstilstand, programmer din bils opladning eller indstille din opladningstid, på et bestemt tidspunkt, på den eller de dage, du vælger.
Se alle MyDS-tjenester

Se vores serie af how-to-videoer (videovejledninger), der hjælper dig med at få mest muligt ud af din bil og dens tjenester.

 

VEJHJÆLP
Rapporter et nedbrud, og følg kranvognens ankomst i realtid. Brug MyDS-applikationen til at anmode om hjælp, indtaste din situation, bekræfte din placering og tilkalde hjælp. 
SCAN MY DS
Få adgang til interaktiv dokumentation for at få styr på din DS. Brug MyDS-applikationen til at konsultere køretøjets dokumentation og brugervejledning. For mere information, søg efter foto eller scan din DS. 
SEND2NAV
Planlæg din rute, og send den med et klik til navigationssystemet i din DS. Via MyDS-appen kan du indtaste din destination og sende den til din bil. Du kan også bruge Google Maps, Apple Plan eller Waze til at dele din rute. 

Scan MYDS app

Få adgang til din digitale håndbog med Scan MyDS App

Du kan få adgang til din DS håndbog online med din smartphone.

1 / Download den digitale håndbog på din smartphone
2 / Takket være dit kamera i mobilen kan du nu scanne dele af din DS. Derefter vises der med et enkelt klik detaljerede oplysninger om elementet.

Nem, hurtig og effektiv. MyDS App giver dig alle de nødvendige oplysninger