GÅ TIL INDHOLD
Hatchback-modeller
HATCHBACK-MODELLER

Rejs på første klasse i en hatchback 

Elegant design og raffineret silhuet: DS 4 byder på komfort ud over det sædvanlige.
DS 4
Den kompakte hatchback DS 4 er en elegant bil med en aerodynamisk profil, der er lige så højtydende i byen som på de store veje.
LÆS MERE OM HATCHBACK-MODELLERNE
Se vores FAQ
Hvad er en hatchback?
En hatchback er en lav bil i mellemstørrelsen, der er 4 - 5 meter lang, med 5 døre og mindst 4 siddepladser. Den alsidige hatchback passer til lange distancer, men er også perfekt som familiebil takket være den rummelige kabine.
Hvorfor skal man købe en hatchback?
En hatchback er en premium model, som normalt er udstyret med de nyeste teknologier, der giver føreren den bedste køreoplevelse. Det er sikker og rolig kørsel for både fører og passagerer. 
 Todelt eller tredelt hatchback - hvad er forskellen?

En hatchback kan have to forskellige former: todelt eller tredelt, hvilket typisk kaldes en sedan. 

 

Tredelt hatchback (sedan)

Denne modeltype er inddelt i 3 dele: Motorrum, kabine og bagagerum. Den har ikke en tophængt bagklap, men en horisontal bagklap. 

 

Todelt hatchback

Denne model består af 2 dele: Et motorrum og en kabine med integreret bagagerum. Bagklappen er tophængt og indeholder bagruden. Det er den mest almindelige hatchback model.

Hvilke forskellige hatchback versioner er der?

Touring hatchback

De gode køreegenskaber gør denne bil til perfekt til lange distancer, og man sidder komfortabelt kilometer efter kilometer. Hatchback-modellen, der er tæt på 5 meter lang, er forsynet med en rummelig og indbydende kabine. På grund af længden har den også en stor bagagerumsvolumen. 

 

Kompakt hatchback

Den kompakte hatchback placerer sig mellem en lille bybil og en mere klassisk hatchback. Til forskel fra en sedan, er den kompakte hatchback forsynet med en stor tophængt bagklap. Den kompakte hatchback er meget alsidig, og kører lige så godt på landevej og motorvej som i byen.

Hvilken motor skal jeg vælge ved køb af en ny hatchback?

Ved køb af en ny hatchback, kan du vælge mellem en forbrændingsmotor og en elmotor. Benzin- og dieselbiler har den fordel, at de har en længere rækkevidde end elbilerne. Til gengæld er elbilerne mere økonomiske, når det gælder energi og er mere miljøvenlige.

DS Automobiles’ modelprogram omfatter nye hatchbacks med benzin- og dieselmotor, men også med en plug-in hybridmotor - alle med automatgearkasse. Fordelen ved en hatchback hybrid, er at den har både en forbrændingsmotor og en elmotor. Denne kombination gør den til en brændstoføkonomisk bil med lang rækkevidde.  Du kan vælge motoreffekt afhængigt af behov - fra 130 hk til 360 hk.