GÅ TIL INDHOLD
DS 4

DS 4

Kør med fransk stil
Grafisk & dynamisk
Elegant og betagende design

DS 4 skiller sig ud med sine smukke proportioner og særlige udstråling, så det er ikke uden grund, at den er blevet tildelt prisen som "The most beautiful car 2022" af juryen på den 37. Automobile International Festival. DS 4 har flydende og markante linjer, store hjul, en sportslig silhuet og en aerodynamisk profil. De skulpturelle baglygter passer perfekt ind i de elegante former og sikrer en smuk og unik designidentitet.

 

 

Et skarpt blik
DS 4's hypnotiske DS MATRIX LED VISION-forlygter og kørelys indeholder til sammen 150 LED-pærer, der giver indtryk af et skarpt og gennemborende blik, som er både iøjnefaldende og innovativt.
Imponerende fælge
DS 4 fås med et udvalg af fælge med hver sit unikke design. De fås i størrelser helt op til 20’’ og udgør en vigtig del af DS 4's imponerende look.
Dristige linjer
DS 4's aerodynamiske linjer danner en profil, der er med til at reducere energiforbruget. De flydende linjer understreges af skjulte dørgreb, som forenes perfekt med DS 4's linjer.


Online tjenester

Byg din bil, få et tilbud samt book din prøvetur online eller find din DS hos en forhandler.
Byg din bil online
Vi har gjort det nemt at bygge sin egen DS online. Vælg f.eks. udstyrsniveau og farve. Du har hele tiden fuldt overblik over prisen.
Få et tilbud / bliv kontaktet
Du skal blot vælge, hvilken DS-model du ønsker at få et tilbud på. Du bliver kontaktet hurtigst muligt.
Find nærmeste DS forhandler
Besøg en af vores DS forhandlere, hvor du kan se og mærke de forskellige DS Automobiles biler. Du kan samtidig få hjælp til valg af din nye bil.
Book en prøvetur
Vi har gjort det nemt at booke en prøvetur. Du skal blot vælge, hvilken DS-model du ønsker at prøvekøre og hos hvilken forhandler.


Ren elegance bygget på vores know-how
Ren elegance bygget på vores know-how

Indvendigt design

DS 4 dyrker det stilrene design med indbyggede skærme i instrumentbordet, e-toggle knapper, stilfulde el-rudehejs og skjulte, centrale DS AIR dyser. For at gør interiøret endnu mere sublimt, har vores ekspertteam udvalgt unikke materialer som kulfiber, mørkt asketræ og Nappa - eller læder dekoreret med urlænkemønster, som er DS' ikoniske signatur.
IKKE TIL AT TAGE FEJL AF

Der findes et stort udvalg af kvalitetsmaterialer til beklædning af kabinen i DS 4 hatchback*: Sort stofindtræk, Alcantara®, DS lærred eller Nappa og læder med en flot finish; punktstikninger med "Clous de Paris" indgraveringsmønster, asketræ og kulfiber. Den dæmpede belysning, der kan indstilles, sikrer dig en imødekommende atmosfære, der matcher dit image.

 

*Afhænger af udstyrsniveau

 
LÆDERRAT MED VARME*

Som den ultimative detalje har DS 4 læderrat med varme*.

 

*Afhænger af udstyrsniveau

 
ERGONOMISK OG RAFFINERET
Teknologi
Få en unik og spændende køreoplevelse

DS 4 er indbegrebet af "augmented techology", en eksklusiv kombination af de nyeste teknologier og augmented reality. Det betyder højere effektivitet, flere online systemer, flere innovationer og mere udstyr med fokus på køreoplevelsen og din sikkerhed.

 

Ved at bruge Youtube medieafspiller er du som bruger af denne hjemmeside underlagt Youtube vilkår for brug. Se Googles privatlivspolitik.

DS EXTENDED HEAD UP DISPLAY

Det nye DS EXTENDED HEAD UP-DISPLAY sikrer en visuel oplevelse, der kan sammenlignes med augmented reality. De digitale informationer projiceres gennem forruden som et 21″ diagonalt billede, der giver indtryk af, at blive vist direkte på vejen 4 meter fremme foran bilen. Føreren behøver derfor aldrig tage øjnene fra vejen.
DS IRIS SYSTEM
DS IRIS SYSTEM er vores nye intuitive, brugervenlige informationssystem med mulighed for personlig indstilling. Den personlige assistent på bilens Touch Screen forstår og opfylder dine ønsker.
DS SMART TOUCH
Ved hjælp af DS SMART TOUCH kan du aktivere en af dine 6 foretrukne genveje (destination, kontakter, radio, konfiguration af klimaanlæg…) med en enkel bevægelse uden at tage øjnene fra vejen. Bilens Touch Screen, der er perfekt placeret lige ved hånden, adlyder dit mindste vink, og genkender håndbevægelser, f.eks. zoom ind og zoom ud, eller håndskrift.
DS DRIVE ASSIST 2.0*

DS DRIVE ASSIST 2.0* giver oplevelsen af en selvkørende bil ved at integrere halvautomatisk vejbaneskift og hastighedsanbefalinger i henhold til de passerede vejskilte.

 

*Afhænger af udstyrsniveau

DS DRIVE ASSIST
DS DRIVE ASSIST hjælper dig samtidig med, at du til enhver tid kan overtage styringen af bilen igen. DS DRIVE ASSIST regulerer hastigheden og afstanden i forhold til den forankørende bil og placerer DS 4 præcist på vejbanen i den position, du har valgt, ved at indvirke på rattet. Det styrer hastighed og løbslinje, og giver en følelse af sikkerhed og tryghed bag rattet.
DS ACTIVE SCAN SUSPENSION*

Ved hjælp af et kamera øverst i forruden, 4 vognhøjdesensorer og 3 gyrosensorer indvirker DS ACTIVE SCAN SUSPENSION* øjeblikkeligt på hvert enkelt hjul individuelt, og justerer støddæmpernes blødhed og hårdhed i forhold til vejens ujævnheder.

 

*Afhænger af udstyrsniveau

DS NIGHT VISION*

Et infrarødt kamera, placeret i DS 4's kølergitter, registrerer fodgængere og dyr i op til 200 meters afstand og viser et billede af dem i den digitale instrumentgruppe. Derved advares du om faren, og kan nå at reagere i tide. Dette system øger sikkerheden og gør det mere trygt og afslappende at køre i mørke.

 

*Afhænger af udstyrsniveau

SUPPLERENDE TEKNOLOGIER
Ved at bruge Youtube medieafspiller er du som bruger af denne hjemmeside underlagt Youtube vilkår for brug. Se Googles privatlivspolitik.
DS MATRIX LED VISION
Den nye generation DS MATRIX LED VISION-forlygter er smalle og har et moderne look. På DS 4 hatchback er de udstyret med Matrix Beam og Dynamic Bending Light (dynamisk svinglys). Lyskeglerne registrerer dine omgivelser præcist og tilpasser sig automatisk via 5 forindstillede funktioner (by, land, motorvej, dårligt vejr og tåge). Derfor er det muligt at køre med fjernlyset tændt uden at blænde andre trafikanter. 
REGISTRERING AF BAGFRA KOMMENDE TRAFIK
For at optimere sikkerheden registrerer dette system biler, der befinder sig i de blinde vinkler på siden af din bil, uanset hvilken hastighed de nærmer sig med. Systemet har en rækkevidde på op til 75 m og advarer dig vha. en blinkende LED-lampe i sidespejlet i den aktuelle side. Når du bakker, bliver du advaret om biler, der nærmer sig fra siden i din blinde vinkel i en afstand af op til 40 m.
 
PROXIMITY NØGLEFRI ADGANG OG START
DS 4 oplåses automatisk, når du kommer inden for en radius af 2 m fra bilen, og de skjulte dørgreb foldes ud. Du kan derefter nemt starte din bil ved hjælp af Start/Stop knappen. Når du går væk fra bilen, er princippet det samme: Dørgrebene foldes ind igen, og bilen låses automatisk. 
AUTOMATISK NØDOPBREMSNING
Dette system registrerer forhindringer både nat og dag, f.eks. biler (der kører i samme retning eller holder stille), fodgængere, cyklister samt motorcykler, der kører i samme vognbane som dig. I tilfælde af overhængende fare advares føreren af et visuelt signal og et lydsignal. Hvis føreren ikke reagerer på dette, aktiveres nedbremsningen automatisk.
 
SKILTEGENKENDELSE
Du får optimal kørekomfort med systemet for skiltegenkendelse og hastighedsanbefaling. Systemet aflæser de passerede vejskilte og viser dem i instrumentgruppen. Du advares straks, hvis du kører for hurtigt. Du kan også ændre fartpilotens indstilling, så bilens hastighed tilpasses fartskiltet.
 
AKTIV VEJSTRIBEALARM
Lane Keeping Assist-systemet registrerer, hvis du overskrider vejstriberne, og bringer dig automatisk tilbage i din vognbane. Du kan til enhver tid deaktivere systemet ved at holde godt fast i rattet eller ved hjælp af en betjeningsknap. 
E-TENSE
En teknologi inspireret af Formel E
DS 4 er forsynet med innovative teknologier, så som regenerativ bremsning og E-SAVE-funktionen, der er udviklet af DS Performance teamet.
E-TENSE
Fordelene ved plug-in hybrid

Stille og komfortabel kørsel

I vores plug-in hybridbiler får du en lydlsvag og fleksibel køreoplevelse. Når du skifter til elektrisk funktion, lyser en blå LED-lampe i forruden, hvilket indikerer, at funktionen er aktiveret.

Særlige E-TENSE tenester

Benyt DS Automobiles' tjenester på din smartphone eller i bilen og få en nemmere hverdag. Du får bl.a. hjælp til at søge ladestandere og planlægge opladningen af din bil.
Rækkevidde
Forskellige faktorer kan påvirke bilens rækkevidde, f.eks. vejrforhold, hastighed og kørestil.

Hastighed

Hastigheden er et af de parametre, der påvirker rækkeviden mest. Kør med jævn og moderat hastighed for at optimere rækkevidden.

For-klimatisering

Afhængigt af udetemperaturen anvendes bilens batteri i større eller mindre grad ved regulering af kabinetemperaturen. Om vinteren har energiudgifterne vist sig at være højere end om foråret. Det anbefales derfor at forklimatisere kabinen i din plug-in hybridbil, mens den står til opladning.

Kørestil og vejrforhold

Vejret og din kørestil påvirker i særlig grad din bils rækkevidde. Vælg hybridfunktionen blandt de fire mulige køreprogrammer og anvend øko-kørsel og regenerativ bremsning for at optimere batteriniveauet og spar op til 15% strøm.
CONNECTED SERVICES
E-FJERNBETJENING
Du kan oplåse og låse din bil på afstand ved hjælp af din smartphone. På samme måde kan du lokalisere din bil ved at aktivere hornet eller lygterne. 
SEND2NAV
Med MyDS-appen kan du nemt vælge din næste destination og sende den til dit DS infotainmentsystem ved hjælp af Send2Nav-funktionen.