GÅ TIL INDHOLD
DS 7

DS 7

Raffineret kørsel
Elegant og dynamisk
Et kraftfuldt design

Denne moderne SUV forener den ypperste teknologi med enestående komfort. Med sine avancerede teknologier og fokus på detaljerne er DS 7 en hyldest til både »kunsten at rejse« og DS Automobiles’ ekspertise. 

 

 

ET FASCINERENDE LOOK

Lyssignaturen giver DS 7 et skarpt og uforglemmeligt look. Det understreges af DS PIXEL LED VISION 3.0* og DS LIGHT VEIL*. High-tech-forlygterne kombineret med kølergitteret fremhæver den elegante front.

 

*Afhænger af udstyrsniveau

RENE OG DYNAMISKE LINJER
DS 7's raffinerede og skarpe linjer skaber unikke proportioner, som kombinerer styrke, renhed og elegance til perfektion. 
3D-BAGLYGTER MED VINKELMØNSTER
Full LED-baglygterne med integreret vinkelmønster er en del af den lyssignatur, der gør DS 7 unik og let genkendelig.  

Online tjenester

Byg din bil, få et tilbud samt book din prøvetur online eller find din DS hos en forhandler.
Byg din bil online
Vi har gjort det nemt at bygge sin egen DS online. Vælg f.eks. udstyrsniveau og farve. Du har hele tiden fuldt overblik over prisen.
Få et tilbud / bliv kontaktet
Du skal blot vælge, hvilken DS-model du ønsker at få et tilbud på. Du bliver kontaktet hurtigst muligt.
Find nærmeste DS forhandler
Besøg en af vores DS forhandlere, hvor du kan se og mærke de forskellige DS Automobiles biler. Du kan samtidig få hjælp til valg af din nye bil.
Book en prøvetur
Vi har gjort det nemt at booke en prøvetur. Du skal blot vælge, hvilken DS-model du ønsker at prøvekøre og hos hvilken forhandler.


Indvendigt design
Vores knowhow sikrer større komfort
Nyd den rummelige kabine og det skræddersyede interiør. Lækre materialer, fokus på detaljerne og en teknologisk avanceret førerplads bidrager til førsteklasses velvære og komfort på alle dine køreture. 
INTERIØR MED NAPPA LÆDER*

Interiøret i DS 7 er elegant til mindste detalje med flot finish og eksklusive materialer, bl.a. Nappa læder* i farven Grå Perle eller Sort Basalte. Lad dig forføre af det luksuriøse univers og de lækre materialer, der tager udgangspunkt i gamle håndværkstraditioner og fransk knowhow.

 

*Afhænger af udstyrsniveau

 
"URLÆNKE" EFFEKT*

Vores sadelmagere har skabt et sublimt interiør med Nappalæder*, som er en udsøgt, fuldnarvet læder. Den eksklusive «urlænke» effekt* understreger på smukkeste vis det tætte bånd mellem DS Automobiles og fransk håndværk.

 

*Afhænger af udstyrsniveau

 
PUNKTSTIKNINGER 
Punktstikningerne er en fin detalje, hvor syningerne i læderet fremstår som en lille perlerække. Denne elegante detalje refererer til »haute couture« verdenen og er DS Automobiles' unikke signatur. 
B.R.M. R180 UR*

B.R.M R180 uret*, der er designet i samarbejde med B.R.M Chronographes, vipper op fra instrumentbordet, når bilen startes. Med visere, der automatisk indstiller sig korrekt, forenes teknologi og elegant design.

 

*Afhænger af udstyrsniveau

 
LÆDERRAT*

Du får endnu større kørekomfort, når du mærker det bløde læder, som rattet i DS 7 er beklædt med*. Det elegante læder er bearbejdet af håndværkere, og er forsynet med kromdetaljer, der giver kabinen et luksuriøst design.

 

*Afhænger af udstyrsniveau

 
« CLOUS DE PARIS » INDGRAVERINGSMØNSTER
Til udsmykning af betjeningsknapperne i DS 7, har vores håndværkere ladet sig inspirere af urmagernes verden med « Clous de Paris » indgraveringsmønsteret. Denne finish, der er både kunstnerisk og high-tech, består af små søm med pyramideformede hoveder, der er smukt placeret i et krydsmønster. 
Forbundet kørsel 
En avanceret digital oplevelse
TEkNOLOGI

Oplev en komfortabel og tryg kørsel takket være de nye førerassistentsystemer udviklet af vores tekniske teams. Effektivitet og innovation garanterer din og dine passagerers sikkerhed.

 

Ved at bruge Youtube medieafspiller er du som bruger af denne hjemmeside underlagt Youtube vilkår for brug. Se Googles privatlivspolitik.

DS PIXEL LED VISION 3.0*

For at øge sikkerheden tilpasser de intelligente DS PIXEL LED VISION 3.0-forlygter* sig til omgivelserne og justerer lyset efter forholdene (by, land, tidspunkt på døgnet…) - bl.a. ved at oplyse indersiden af svinget, når du drejer.

 

Takket være PIXEL-funktionen kan det lange lys være konstant tændt uden risiko for at blænde forankørende eller modkørende biler.

 

*Afhænger af udstyrsniveau

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION*

Dette intelligente affjedringssystem* får hjælp fra et kamera, der er placeret øverst i forruden samt fra flere sensorer, der scanner vejens ujævnheder i realtid. På få millisekunder sender de data til en computer, som indvirker uafhængigt på hvert enkelt hjul. Afhængigt af de modtagne informationer sørger den konstant for, at affjedringen bliver hårdere eller blødere, for at sikre optimal komfort.

 

*Afhænger af udstyrsniveau

DS DRIVE ASSIST*

DS DRIVE ASSIST* hjælper føreren, men det er altid muligt selv at overtage styringen af bilen igen. Systemet bringer os et skridt nærmere mod den selvkørende bil. Det innovative system regulerer hastigheden og afstanden i forhold til den forankørende bil og placerer DS 7 præcist på vejbanen ved at påvirke rattet efter dit valg. Det styrer hastighed og løbslinje, hvilket giver en følelse af sikkerhed og tryghed bag rattet.

 

*Afhænger af udstyrsniveau

DS NIGHT VISION*

Et infrarødt kamera, placeret i kølergitteret i DS 7, registrerer fodgængere og dyr, som befinder sig mellem 50 cm og 100 m foran bilen og viser dem i den digitale instrumentgruppe, så det bliver muligt at forudse farlige situationer og reagere stille og roligt. Dette system øger sikkerheden og gør det mere trygt og afslappende at køre i mørke.

 

*Afhænger af udstyrsniveau

DS 7 E-TENSE
Med sine plug-in hybridmotorer med op til 360 hestekræfter og 4-hjulstræk kombinerer DS 7 komfort og effektivitet og sikrer en jævn og behagelig kørsel. Se hvilke forskellige lademetoder, du kan vælge imellem, og hvor lang tid de tager. Lær hvad de forskellige farver på ladeklappens lyspanel betyder.
E-TENSE
Komfortabel kørsel med E-TENSE
Med sine plug-in hybridmotorer med op til 360 hk og 4-hjulstræk kombinerer DS 7 komfort og effektivitet og sikrer en jævn og behagelig kørsel, der er en luksusbil værdig.
E-TENSE 4x4 360 hk motor
High performance hybrid
Ekspertviden

Med udgangspunkt i vores engagement og 2 mesterskaber i Formule E har ingeniørerne bag DS PERFORMANCE indbygget nye teknologier i DS 7s E-TENSE-motor, der stammer fra motorsporten; f.eks. energiindvinding under bremsning.

Med E-TENSE 4x4 360 motoren, disponerer DS 7 over en særlig drivlinje, affjedring og bagaksel - alle udsprunget af DS Performance ekspert-teamets store knowhow.

Kraftfuldt 4-hjulstræk

Når SPORT-funktionen er aktiveret, giver den samlede ydelse fra de to elmotorer og benzinmotoren DS 7 utrolige kræfter, som gør det muligt at opnå 360 hestekræfter og et moment på 520 Nm - samtidig med at der bevares en stor fleksibilitet i kørslen.

 

E-TENSE teknologi
Kør afsted - helt enkelt
Regenerativ bremsning
Med et enkelt tryk på gearvælgeren kan du omdanne bevægelsesenergien, der genereres ved deceleration og bremsning, til elektricitet og dermed forlænge den elektriske rækkevidde for din DS 7.
Køreindstillinger 

Vores E-TENSE modeller har flere forskellige køreindstillinger:

 

Zero emission-funktionen er standardfunktionen, der er ideel til bykørsel. Du kan køre op til 58 km med E-TENSE 4x4 300 versionen uden at bruge en eneste dråbe benzin. Prøv en helt ny måde at køre på, med total stilhed i kabinen og en fantastisk reaktionsevne fra motoren.

 

Hybrid-funktionen giver mulighed for at veksle mellem at køre på el og brændstof. Dette er nyttigt både i byen og på motorvejen, og sikrer optimal anvendelse af den elektriske energi.

 

Aktivér Sport-funktionen for at frigøre det fulde potentiale i DS 7 E-TENSE. Forbrændingsmotoren leverer fuld effekt, assisteret af de to elmotorer. Når det gælder acceleration og optræk er de dynamiske køreegenskaber helt i top.

 

4WD funktionen, der fås til versionerne E-TENSE 4x4 300 og E-TENSE 4x4 360, øger vejgrebet på ujævn vej og i vanskeligt terræn. Forbrændingsmotorens og elmotorernes effekt overføres ensartet til alle 4 hjul, og forbedrer dermed vejgrebet på våd, mudret, snedækket eller bugtet vej.

E-SAVE funktion
Ved hjælp af E-SAVE funktionen kan du gemme strøm til 100 % elektrisk kørsel på turens sidste 10 eller 20 kilometer.
Fordelene ved E-TENSE plug-in hybrid
Stille og komfortabel kørsel
Du får en optimal støjdæmpning, der forstærkes af laminerede ruder: DS 7 plug-in hybrid sikrer dig en rolig og fleksibel køreoplevelse.
To versioner af 4-hjulstræk
Med sine to motorer E-TENSE 4x4 300 & E-TENSE 4x4 360 i kombination med en EAT8 automatgearkasse, byder DS 7 på exceptionelle køreegenskaber.
DS CONNECTED SERVICES 
E-FJERNBETJENING
Du kan oplåse og låse din bil på afstand ved hjælp af din smartphone. På samme måde kan du lokalisere din bil ved at aktivere hornet eller lygterne. 
SEND2NAV
Med MyDS-appen kan du nemt vælge din næste destination og sende den til dit DS infotainment-system ved hjælp af Send2Nav funktionen.