GÅ TIL INDHOLD
Navigation

DS tilsluttet navigation

DS NAVIGATION - ET ONLINE NAVIGATIONSSYSTEM

Få opdaterede informationer i realtid under kørslen ved hjælp af Navigation. Vores online navigationssystem med stemmestyring er let tilgængeligt fra førerpladsen og indeholder en lang række tjenester udviklet af TomTom.  

DS IRIS SYSTEM er allerede meget intuitivt og responsivt og indeholder nu SoundHound Artificial Intelligence drevet af ChatGPT.

Services inkluderet i 3 år

TRAFIKMELDINGER I REALTID
TomTom leverer alle nødvendige informationer i  realtid til optimering af din rute. Ved at vælge den hurtigste rute undgår du køkørsel, midlertidige hastighedsbegrænsninger, vejarbejde og trafikuheld, og får en mere sikker og stressfri køretur. 
FAREZONER BY TOMTOM SERVICES

Kør trygt afsted med tjenesten Farezoner fra TomTom Services». Navigationssystemet advarer dig via en lydalarm og en meddelelse på skærmen om zoner, hvor du skal have øget opmærksomhed, og om alle typer fartkameraer (faste og mobile). Informationer om nye farezoner og fartkameraer indrapporteres af vores brugere, hvorefter de hurtigt kontrolleres og deles med dig. Tjenestens tilgængelighed afhænger af lovbestemmelserne i det pågældende land.

 

*Farezoner by TomTom Services: Kun tilgængelig hvis landets lovgivning tillader det.

 
LADESTATIONER

For at sikre dig en mere behagelig kørsel informerer denne tjeneste dig i realtid om tilgængelige og kompatible ladestationer i nærheden*. Der vises kun informationer om ladestationer, som vi har et samarbejde med.

For at gøre det endnu nemmere, kan du downloade appen Free2Move Services og abonnere på Charge My Car. Ved at abonnere på denne tjeneste, får du adgang til det største netværk af offentlige ladestandere i Frankrig og i Europa og kan betale direkte via appen.

* Afhængigt af ladestationerne

 
EV TRIP PLANNER: PLANLÆG DIN RUTE OG NYD DIN REJSE MED MYDS APP

Planlæg din rejse fra din smartphone via MyDS-appen med EV Trip Planner*, der er inkluderet i Connected Navigation Pack, og se din rejse trin for trin, inklusive detaljer om stop for batteriopladning. Vælg din næste destination, og send den til dit DS IRIS SYSTEM-infotainmentsystem ved hjælp af Send2Nav-funktionen i din MyDS-applikation.

 

*Kun tilgængelig på versionerne DS 3 CROSSBACK E-TENSE og DS 3 E-TENSE.

 

DS IRIS SYSTEM & CHATGPT

Din rejsekammerat

DS IRIS SYSTEM stemmegenkendelsesfunktion integrerer nu SoundHound kunstig intelligens drevet af ChatGPT API. (i) SoundHound AI drevet af ChatGPT API er integreret i DS IRIS System takket være lyd- og stemmegenkendelsessystemet fra SoundHound. Da det er en sprogmodel for kunstig intelligens, er den udviklet til at generere svar baseret på dyb læring, men da det er en ny teknologi under udvikling, er dens svar eller oplysninger muligvis ikke helt nøjagtige, korrekte eller objektive. De involverer ikke noget DS-ansvar. Som med enhver anden virtuel assistent anbefaler vi, at du ikke kun stoler på de oplysninger, der gives, og at du undgår at dele private oplysninger. Se venligst de fulde vilkår og betingelser. 

Din DS er nu forbedret med en innovativ funktion, der forvandler stemmegenkendelsesfunktionen til en rejsekammerat, der er i stand til at forstå og besvare komplekse spørgsmål.

DS Automobiles er det første mærke i Europa, der designer denne avantgarde-oplevelse til dine køreture: ChatGPT forvandler hver rejse til en ny opdagelse.

Videoer med brugsscenarier

Udnyt ChatGPT (i) At bede om information i realtid (f.eks. sportsresultater eller åbningstider) er ikke muligt, da tjenesten er baseret på ChatGPT V3.5 (info opdateret til september 2021).   og bed om dens hjælp til at forbedre dine rejser med information og anekdoter. Historie, geografi, litteratur, gastronomi... Udfordr ChatGPT, og den vil blive din bedste rejsekammerat!

Lær mere om, hvordan du aktiverer og bruger denne nye spændende funktion ved at se vores dedikerede vejledningsvideoer.

Find ud af, hvordan du aktiverer og bruger denne nye service i vores vejledninger.

Dit nye og mere intuitive navigationssystem

Automatiske kortopdateringer

Lad dig guide af vores online ruteplanlægger, som giver dig trafikinformation i realtid samt live kortopdateringer og ruteopdateringer. Vores algoritme vil føre dig sikkert til din destination.

Navigation, som kender dig

Intelligent og forbundet, vores navigationssystem lærer og bevarer dine rejsevaner for at give dig destinationsforslag baseret på din rejsehistorik. I stedet for gentagne gange at indtaste destinationer manuelt, foreslår navigationssystemet relevante destinationer, så snart du starter din rejse. Det informerer dig om ankomsttidspunktet og trafiksituationen på den rute, du normalt tager for at nå frem til destinationen.

Personlig stemmeassistent

Vores stemmeassistent reagerer på din stemme og udfører de fleste af dine anmodninger. Med en enkelt sætning kan du styre funktioner som navigation, telefon eller klimaanlæg. Vores nyeste version, der er perfekt integreret med DS IRIS SYSTEM, er designet til at kommunikere endnu mere naturligt med din bil.

Fås til DS 3, DS 4 og DS 7.

Kør med ro i sindet i byen

Takket være Geofencing-funktionen kan du via dit navigationskort blive informeret i realtid om, at dit køretøj er ved at "køre ind i en lavemissionszone".

Så hvis du har et køretøj med forbrændingsmotor, kan du afvige fra den begrænsede zone, og hvis du har et hybridkøretøj, kan du køre ind i zonen i 100% elektrisk tilstand.

Skræddersyede tjenester

MyDS App

Få adgang til alle tjenester fra din smartphone. 

Opdatering af kortet

Vejnettene udvikler sig konstant, så kortet opdateres gratis to gange om året eller automatisk på den nyeste generation af modeller.