GÅ TIL INDHOLD
DS 4 video guides og instruktionsbøger
DS 4 VIDEO GUIDES OG INSTRUKTIONSBØGER
DS 4
Se serien af video guides og 3D præsentationsfilm af teknologier, og få fuldt udbytte af funktionerne i din DS 4.
INSTRUKTIONS- BOG

Få adgang til DS 4 instruktionsbogen online.

Du kan også tilgå den via appen MyDS App.

VIDEO GUIDES
Se vores video guides om alle DS 4-versionerne
Ved at bruge Youtube medieafspiller er du som bruger af denne hjemmeside underlagt Youtube vilkår for brug. Se Googles privatlivspolitik.
DS EXTENDED HEAD UP-DISPLAY 

I denne video kan du se, hvordan Extended Head up-display fungerer. Det er en teknologi af nyeste generation, som projicerer digitale data op i forruden på din DS 4. Lær hvordan du:

 

 • aktiverer eller deaktiverer systemet
 • justerer visningens højde og lysstyrke
 • scroller gennem diverse informationer direkte i dit synsfelt
DS IRIS SYSTEM

I denne video beskriver vi alle funktioner i det nye innovative og intuitive informationssystem, der indeholder Connected navigation og en personlig assistent. Lær hvordan du:

 

 • opretter og administrerer profiler
 • tilslutter din smartphone via Bluetooth, eller via Android Auto eller Apple CarPlay
 • anvender navigationssystemet
 • anvender IRIS stemmestyring
DS SMART TOUCH

Denne video guide forklarer anvendelsen af DS SMART TOUCH - vores touch-interface med direkte adgang via midterkonsollen i din DS 4. Vi forklarer, hvordan du:

 

 • aktiverer og foretager personlig opsætning af de 6 primære genveje 
 • zoomer ind og ud
 • lærer om hvordan skriftgenkendelse fungerer (tilgængelig fra 2022 via en "Over the air" opdatering)
INFOTAINMENT - DE FØRSTE TRIN

Ved hjælp af denne video guide får du optimal anvendelse af infotainment systemet i din bil:

 

 • Lær at scrolle gennem skærmbilleder eller aktivere widgets på touch-skærmen via nogle få trin
 • Få nem adgang til dine foretrukne kørselsfunktioner via aktivering eller personlig opsætning
 • Få hurtig adgang brugerhjælp for at se betydningen af en kontrol- eller advarselslampe
TILPASNING AF SKÆRME

I denne video forklares det i nogle få trin, hvordan du tilpasser skærmene i din DS 4. herunder:

 

 • Den store 10” skærm
 • DS EXTENDED HEAD UP DISPLAY 
OPDATERING AF SYSTEMET

I denne video kan du se, hvordan du installerer opdateringer til din DS 4 direkte via 10" skærmen i din bil. Ved hjælp af den:

 

 • får du de sidste nye versioner af dine apps
 • går du aldrig glip af en ny tjeneste
DS DRIVE ASSIST

Découvrez comment bien utiliser les différentes fonctionnalités de DS DRIVE ASSIST avec cette vidéo explicative :

 

 • Le régulateur de vitesse adaptatif avec fonction Stop & Go
 • L'aide au positionnement dans la voie
KOM TÆTTERE PÅ
Se videoerne, der beskriver de mange teknologier, der fås til DS 4
Ved at bruge Youtube medieafspiller er du som bruger af denne hjemmeside underlagt Youtube vilkår for brug. Se Googles privatlivspolitik.
DS NIGHT VISION*

Et infrarødt kamera, placeret i DS 4's kølergitter, registrerer fodgængere og dyr i op til 200 meters afstand og viser et billede af dem i den digitale instrumentgruppe. Derved advares du om faren, og kan nå at reagere i tide. Dette system øger sikkerheden og gør det mere trygt og afslappende at køre i mørke.

 

*Afhænger af udstyrsniveau

DS AIR
DS AIR luftdysen, der er integreret skjult i instrumentbordet, er et unikt, diskret og effektivt ventilationssystem. Det kompakte design giver instrumentbordet rene og klare linjer
DS ACTIVE SCAN SUSPENSION*

Ved hjælp af et kamera øverst i forruden, fire vognhøjdesensorer og tre gyrosensorer indvirker DS ACTIVE SCAN SUSPENSION individuelt på hver enkelt hjul støddæmper, og justerer hårdheden i forhold til vejens ujævnheder.

 

*Afhænger af udstyrsniveau

INFOTAINMENT 

DS IRIS SYSTEM er vores nye intuitive, brugervenlige informationssystem med mulighed for personlig indstilling. Det indeholder en personlig assistent, som kan aktiveres via touch interface og stemmestyring, og som altid er klar til at udføre dine mindste ønsker.

Ved hjælp af DS SMART TOUCH kan du aktivere en af dine 6 foretrukne genveje med en enkelt bevægelse uden at tage øjnene fra vejen. Touch-skærmen, der er ideelt placeret lige ved hånden, adlyder dit mindste vink, og genkender håndbevægelser, f.eks. zoom ind og zoom ud, eller håndskrift.

DS EXTENDED HEAD UP DISPLAY
Det nye DS EXTENDED HEAD UP-DISPLAY sikrer en visuel oplevelse, der kan sammenlignes med augmented reality. De digitale informationer projiceres 4 meter gennem forruden som et diagonalt billede og giver indtryk af at blive vist direkte på vejen. Af den grund behøver føreren aldrig fjerne blikket fra vejen.
DS MATRIX LED VISION
DS 4's DS MATRIX LED VISION forlygter og kørelys indeholder i alt 150 LED-pærer, der giver et skarpt og gennemborende blik, som er både iøjnefaldende og innovativt.
PROXIMITY NØGLEFRI ADGANG OG START
DS 4 oplåses automatisk, når du kommer inden for en radius af 2 m fra bilen, og de skjulte dørgreb foldes ud. Du kan derefter nemt starte din bil ved hjælp af Start/Stop knappen. Når du går væk fra bilen, er princippet det samme: Dørgrebene foldes ind igen og bilen låses automatisk.
REGISTRERING AF BAGFRA KOMMENDE TRAFIK
Som en ekstra sikkerhed registrerer dette system biler, der befinder sig i de blinde vinkler på siden af din bil, uanset hvilken hastighed de nærmer sig med. Systemet har en rækkevidde på op til 75 m og advarer dig ved hjælp af en lysdiode i sidespejlet i den relevante side. Når du bakker, bliver du advaret om biler, der nærmer sig fra siden i din blinde vinkel op til 40 m væk.
ADVANCED TRACTION CONTROL
Advanced Traction Control tilpasser forhjulenes vejgreb, og ved hjælp af de forskellige 3 køreprogrammer kan du køre sikkert i vanskeligt terræn, f.eks. sne, sand eller mudder. Desuden kan du anvende Hill Assistant Descent Control til at begrænse risikoen for at skride ud eller miste herredømmet ved stejl nedkørsel på veje med over 5% hældning.
HIFI SYSTEM FOCAL ELECTRA®*

Få en ren og unik lydoplevelse med det exceptionelle lydanlæg med 14 højttalere og en effekt på 690 Watt. De laminerede ruder med akustisk film giver en sublim lyd til bilens FOCAL Electra® HiFi System og skaber en rolig og afslappende stemning.

 

*Afhænger af udstyrsniveau

DS DRIVE ASSIST 2.0*

DS DRIVE ASSIST hjælper dig samtidig med, at du til enhver tid kan overtage styringen af bilen igen. DS DRIVE ASSIST regulerer hastigheden og afstanden i forhold til den forankørende bil og placerer DS 4 præcist på vejbanen i den position, du har valgt - via indvirkning på rattet. Systemet styrer hastighed og løbslinje, og giver en følelse af sikkerhed og tryghed bag rattet.

 

DS DRIVE ASSIST 2.0* giver oplevelsen af en selvkørende bil ved at integrere halvautomatisk vejbaneskift og hastighedsanbefalinger i henhold til de passerede vejskilte.

 

*Afhænger af udstyrsniveau

E-Tense teknologi
Se video guides om plug-in hybridmodellerne
Ved at bruge Youtube medieafspiller er du som bruger af denne hjemmeside underlagt Youtube vilkår for brug. Se Googles privatlivspolitik.
Sådan fungerer DS 4 E-TENSE
Du får masser af fordele med DS 4 E-TENSE, der er forsynet med nyeste generation platform og hybrid-system.
Sådan oplader du din DS 4 E-TENSE
I denne video guide kan du se, hvilke forskellige opladningsmetoder, du kan vælge imellem, og hvor lang tid de tager. Du lærer også, hvad de forskellige farver på ladeklappens lyspanel betyder.
Sådan får du mest muligt ud af din plug-in hydrid

For at få mest muligt ud af din E-TENSE plug-in hybridbil er det en god idé at se denne korte video guide om, hvordan du anvender hybrid-funktionen korrekt.

Du får gode råd om, hvordan du kan spare på brændstoffet, forlænge rækkevidden og få størst muligt udbytte af din bil.