GÅ TIL INDHOLD

VIDEO GUIDES OG INSTRUKTIONSBØGER

DS 7
Se serien af video guides og 3D præsentationsfilm af teknologier, som alle hjælper dig med at få fuldt udbytte af funktionerne i din bil.
INSTRUKTIONS- BØGER

Få adgang til DS 7 instruktionsbogen online.

Du kan også tilgå den via MyDS appen.

Video guides
Se vores video guides til DS 7
Ved at bruge Youtube medieafspiller er du som bruger af denne hjemmeside underlagt Youtube vilkår for brug. Se Googles privatlivspolitik.
DS INFOTAINMENT

I denne video lærer du om funktionerne i DS INFOTAINMENT. Lær hvordan du:

  • Tilpasser INFOTAINMENT-systemet
  • Personliggør indholdet på biens Touch Screen og i førerinformationerne
  • Tilføjer eller fjerner sider på bilens Touch Screen
DS NIGHT VISION*

I denne video lærer du om funktionerne i DS NIGHT VISION*. Ved hjælp af et infrarødt kamera registrerer dette system fodgængere og dyr på vejen og i vejkanten i realtid. Lær hvordan du:

  • På skærmen ser, at at systemet er klar på skærmen
  • Får vist Night Vision på skærmen
  • Aktiverer eller deaktiverer NIGHT VISION-systemet

 

*Afhænger af udstyrsniveau

DS IRIS SYSTEM*

I denne video lærer du om funktionerne i DS IRIS SYSTEMET*. Det nye, intuitive informationssystem indeholder online navigation og en personlig assistent. Lær hvordan du:

  • Får adgang til funktionerne på førerskærmen
  • Aktiverer din personlige skærmvisning
  • Får adgang til alle funktionerne i din nye DS 7
  • Får vist notifikationscentret og dine oftest brugte funktioner

 

*Afhænger af udstyrsniveau

PRÆSENTATIONSVIDEOER

Se videoerne, der beskriver de mange teknologier, der fås til  DS 7

Ved at bruge Youtube medieafspiller er du som bruger af denne hjemmeside underlagt Youtube vilkår for brug. Se Googles privatlivspolitik.
DS PIXEL LED VISION 3.0*

For at optimere sikkerheden tilpasser de intelligente DS PIXEL LED VISION 3.0* forlygter sig til omgivelserne og justerer lyset efter forholdene - blandt andet ved at oplyse indersiden af svinget, når du drejer.

 

Takket være PIXEL-funktionen kan det lange lys være konstant tændt uden risiko for at blænde forankørende eller modkørende biler.

 

*Afhænger af udstyrsniveau

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION*

Dette intelligente affjedringssystem får hjælp fra et kamera, der er placeret øverst i forruden, samt fra flere sensorer, der scanner vejens ujævnheder i realtid. På få millisekunder sender de data til en computer, som indvirker separat på hvert enkelt hjul. Afhængigt af de modtagne informationer sørger systemet konstant for, at affjedringen gøres hhv. hårdere eller blødere, for at sikre optimal komfort.

 

*Afhænger af udstyrsniveau

DS NIGHT VISION*

Et infrarødt kamera, placeret i kølergitteret, registrerer fodgængere og dyr, som befinder sig mellem 50 cm og 100 m foran bilen og viser dem i den digitale instrumentgruppe, så det bliver muligt at forudse farlige situationer og reagere roligt. Dette system øger sikkerheden og gør det mere trygt og afslappende at køre i mørke.

 

*Afhænger af udstysniveau

DS DRIVER ATTENTION MONITORING*

Både i dagslys og mørke analyserer et system, bestående af sensorer og et kamera, bilens løbslinje, og tegn på om føreren er træt eller uopmærksom. Hvis føreren bliver uopmærksom eller døser hen, aktiveres en lydalarm i den digitale instrumentgruppe og i kabinen.

 

*Afhænger af udstyrsniveau

DS DRIVE ASSIST*

DS DRIVE ASSIST* hjælper føreren, men det er altid muligt selv at overtage styringen af bilen igen. Det er et system, som bringer os et skridt nærmere mod den selvkørende bil. Systemet regulerer hastigheden og afstanden i forhold til den forankørende bil og ved at påvirke rattet, placerer DS 7 sig præcist på vejbanen jf. førerens ønske. DS DRIVE ASSIST* styrer hastighed og løbslinje, og giver en følelse af sikkerhed og tryghed bag rattet.

 

*Afhænger af udstyrsniveau

UDVIDET SKILTEGENKENDELSE*

Optimér din sikkerhed med udvidet skiltegenkendelse*, som ud over fartskilte registrerer visse andre vejskilte og viser dem i realtid i instrumentgruppen.

 

*Afhænger af udstyrsniveau

FOCAL Electra® HiFi System*

I DS 7 får du en unik lydoplevelse med FOCAL Electra® HiFi Systemet*. Lydanlægget består af 14 højttalere, blandt andet en bashøjttaler og en forstærker med en samlet effekt på 515 Watt, som sikrer dig en helt exceptionel lydoplevelse.

 

*Afhænger af udstyrsniveau

DS IRIS SYSTEM*

DS IRIS SYSTEM* er vores nye intuitive, brugervenlige infotainmentsystem, med mange muligheder for personlig indstilling. Det indeholder en personlig assistent, som kan aktiveres via touch interface og stemmestyring. DS IRIS SYSTEM* er altid klar til at udføre dine ønsker.

 

*Afhænger af udstyrsniveau

360 Vision*

DS 7 er forsynet med digitale kameraer af nyeste generation både for og bag, som sikrer optimal billedgengivelse på den store 12’’ Touch Screen*.

 

360 Vision* er et videoassistancesystem til manøvrer ved lav hastighed. Bilen og dens omgivelser vises i »fugleperspektiv«. Billedet opdateres løbende, når bilen er i bevægelse.

 

*Afhænger af udstyrsniveau

E-TENSE TEKNOLOGI

Se vores video guides om plug-in hybridmodellerne

Ved at bruge Youtube medieafspiller er du som bruger af denne hjemmeside underlagt Youtube vilkår for brug. Se Googles privatlivspolitik.
Sådan fungerer DS 7
Med 4-hjulstræk og plug-in hybridmotorer med op til 360 hestekræfter kombinerer DS 7 komfort med effektivitet og sikrer en glidende og behagelig kørsel, der er en luksusbil værdig. Se hvilke lademetoder, du kan vælge imellem, og hvad de forskellige farver på ladeklappens lyspanel betyder.