GÅ TIL INDHOLD
DS Aero Sport Lounge

DS AERO SPORT LOUNGE

Konceptbilen, der genopfinder rejsen

Bilens fremtid er her. DS AERO SPORT LOUNGE er skabt af lidenskabelige og engagerede mænd og kvinder og er et udtryk for DS Automobiles' ambition om at præsentere en anderledes vision for bilen. Fra at være et simpelt objekt er den forvandlet til et kunstværk, der er designet til at gøre enhver rejse inspirerende.
Avantgarde-linjer
DS AERO SPORT LOUNGE er designet omkring sine passagerer og er bred, lav, lang og let. Med sine fastback saloon-linjer kombinerer den aerodynamisk effektivitet med fantastisk design. 
En lysende signatur
DS AERO SPORT LOUNGE udnytter de nye muligheder, som elektrificeringen giver: E-TENSE signaturbelysning, oplyst monogram og hypnotisk grafisk animation. 

Linjernes kraft

Med sit svalelignende udseende i Cristal Pearl flyver DS AERO SPORT LOUNGE lige så meget gennem luften, som den bruger den. Dens store taglinje kombineret med fraværet af fysiske bakspejle, der er erstattet af kameraer, giver den en følelsesladet og udtryksfuld stil, et dynamisk design og en selvsikker tilstedeværelse.

Forfinelse og teknologi

Det ultra-rummelige interiør i DS AERO SPORT LOUNGE er i tråd med designtrækkene i en hurtig profil. På hver side af cockpittet er der skærme, der gør det muligt at styre bestemte funktioner, så instrumentbrættet er helt frit. Vendt mod passagererne kommer instrumentbrættet til live med de elementer, der er nødvendige for navigation, mens køreinformation projiceres op på forruden i augmented reality.

Materialernes ædle egenskaber

DS AERO SPORT LOUNGE blander kunst og teknologi ved hjælp af unikke færdigheder fra kunstværksteder og håndværkere: halmmarmorering, bomuldssatin, mikrofiber i tre materialer.
Indlæg af halm
Bomuldssatin
Mikrofiber i tre materialer

Indbygget teknologi

Mellem sæderne fungerer det midterste armlæn som en guide. Takket være Leap Motion og Ultrahaptics kan hånden styre med en gestus og modtage en sensorisk respons.

Tilsluttet strøm

På motorhjelmen fører en lysende sabel information ind i kabinen for at drive IRIS, den kunstige intelligens i DS AERO SPORT LOUNGE. E-TENSE-motoren har en effekt på 500 kW og er forbundet med en ny generation af 110 kWh batteri, hvilket giver en rækkevidde på over 650 km og en acceleration fra 0 til 100 km/t på kun 2,8 sekunder. DS ACTIVE SCAN SUSPENSION sikrer optimal komfort.

Et højtydende teknologisk laboratorium

DS E-TENSE PERFORMANCE er testet under virkelige forhold af vores Formel E-kørere og har et ekstraordinært system til regenerering af batteriet på 600 kW under deceleration og en kraftig accelerationskapacitet, der gør den i stand til at accelerere fra 0 til 100 km/t på 2 sekunder.

Fremtidens bil

Konceptbilen DS E-TENSE PERFORMANCE

Avantgarde-design, unik æstetik, legemliggørelsen af de vildeste fantasier - konceptbiler er kunstværker.

Viden

Kom med bag kulisserne i DS Automobiles' værksteder.