GÅ TIL INDHOLD
DS E-Tense Performance

DS E-TENSE PERFORMANCE

Hvad nu, hvis raffinement skrev fremtiden?

Når Formel E former vores fremtidige modeller

Med sit aerodynamiske design og teknologier, der er inspireret af vores sejre i motorløb, varsler DS E-TENSE PERFORMANCE den næste generation af E-TENSE. Denne 100 % elektriske konceptbil er en ægte forbindelse mellem Formel E og vores fremtidige kreationer og baner vejen for fremtidens højtydende motorsport.

At skrive fremtiden for elektricitet

DS E-TENSE PERFORMANCE er mere end en konceptbil, det er et glimt af fremtiden for vores E-TENSE-serie. Dette højtydende laboratorium giver DS Automobiles' ingeniører mulighed for at analysere, udvikle og forme den nyeste generation af komponenter, som derefter vil blive anvendt i vores modeller.

Et højtydende teknologisk laboratorium

DS E-TENSE PERFORMANCE er testet under virkelige forhold af vores Formel E-kørere og har et ekstraordinært system til regenerering af batteriet på 600 kW under deceleration og en kraftig accelerationskapacitet, der gør den i stand til at accelerere fra 0 til 100 km/t på 2 sekunder.
DS E-TENSE PERFORMANCE kan yde op til 815 hk takket være den kombinerede effekt fra de to elmotorer og firehjulstrækket. 
Chassis, drivlinje og batteri er kernen i udviklingen af fremtidens elbil. 

En ny vision fra DS Automobiles

DS E-TENSE PERFORMANCE følger op på vores første konceptbiler og nyfortolker sine stilistiske koder til den 100 % elektriske generation. Dens interfererende lakering med billeeffekt leger med lyset på dens strømlinede linjer. Biton-motorhjelmen, den nye lyssignatur, der forstærkes af DS WINGS, og det tredimensionelle, oplyste DS-logo varsler fremtiden for vores kreationer. Indvendigt er designet af rattet og skålsæderne inspireret af Formel E for at sikre præcis kørsel. De 21 tommer store fælge har aerodynamiske linjer takket være nye indsatser.

Fremtidens bil

Konceptbilen DS Aero Sport Lounge

Avantgarde-design, unik æstetik, legemliggørelsen af de vildeste fantasier - konceptbiler er kunstværker.

Viden

Kom med bag kulisserne i DS Automobiles' værksteder.