GÅ TIL INDHOLD
DS X E-Tense
DS X E-TENSE
Drømmebilen
Ægteskabet mellem teknologi og poesi
En spændende, passioneret bil med et design så let som en fjer, så stille som et åndedrag og med betagende præstationer.
DS X E-Tense er asymmetrisk
En lysende definition
Karrosseriet drager fordel af nye teknologier til at genopbygge sig selv i tilfælde af et sammenstød, og fronten har gitre, der er designet til at tilpasse sig vejforholdene. Lysintensiteten - der leveres af DS LIGHT VEIL-lyslister - og kølekapaciteten er tilpasset passagerernes, bilens og miljøets behov.
Et unikt design
Drømmen om bilen anno 2035 fik DS Automobiles til at skabe en asymmetrisk trepersoners bil i en unik kombination af to køretøjer, der giver føreren mulighed for at vælge sin kørestil.
Fantasifulde teknologier
Den 100 % elektriske motor garanterer uovertruffen reaktionsevne. Den er placeret foran, i hjertet af hvert hjul, og leverer en effekt på 400 kW (540 hk) i trafikken. Til banebrug kan effekten øges til 1.000 kW (1.360 hk) i en særlig tilstand, der drager fuld fordel af affjedringen, som er designet af DS Performance, det tekniske team, der er involveret i Formel E. Kulfiberchassiset bruger fjedre og torsionsstænger med innovative egenskaber. Trækkraft, vejgreb og deceleration styres af en kombination af fysik og software for at opnå optimal ydeevne, uanset underlaget.
En kokon til dig selv
I højre side er atmosfæren en anden. Føreren bliver til en passager, alene eller sammen med andre, når han eller hun træder ind i kokonen, som er tilgængelig via en sommerfugledør. Asymmetrien skaber nye volumener under en gennemsigtig glaskapsel. Passageren finder sig til rette i en sensuel indpakning i hjertet af et forlænget fuglevingesæde, ventileret og masserende, med en fjerstjerne på den øverste del. Den autonome køreoplevelse er ekstraordinær. Ud over berøringssansen stimuleres også høresansen. Interiøret er en fordybende akustisk boble dedikeret til fornøjelsen ved at lytte, designet af FOCAL. Instrumentbrættet er genopfundet som en musikalsk flowgenerator: lydstråler, der justeres i realtid, følger lytteren og tilpasser sig alle hans eller hendes bevægelser.

En generator af radikale følelser

Cockpittet åbnes med en elytra-dør vævet af kulfiber og læder. Øjnene drages mod et forlænget pyramideformet sæde, der tilpasser sig førerens morfologi som et enkeltsædet skålsæde. Rattet, der vender mod føreren, er et emblematisk element for lidenskab for bilkørsel og er lavet af læder, træ og metal. Det tofarvede anilinlæder er en blanding af Millenium blue og navy blue. Perlesømmen, som DS altid har holdt meget af, er bibeholdt. Disse detaljer bidrager til førerens søgen efter fornemmelser i cockpittet og giver ham et adrenalinkick, allerede inden han starter.

Fremtidens bil

Konceptbilen DS Aero Sport Lounge

Avantgarde-design, unik æstetik, legemliggørelsen af de vildeste fantasier - konceptbiler er kunstværker.

Viden

Kom med bag kulisserne i DS Automobiles' værksteder.