GÅ TIL INDHOLD

TEKNOLOGISK KOMFORT

YPPERSTE KVALITET

Mærk køreglæden, når du anvender de mange teknologier, som gør alle køreture til en ægte rejseoplevelse.

 

Ved at bruge Youtube medieafspiller er du som bruger af denne hjemmeside underlagt Youtube vilkår for brug. Se Googles privatlivspolitik.

DS IRIS INFOTAINMENT SYSTEM*

DS IRIS SYSTEM* er vores nye intuitive, brugervenlige infotainmentsystem, med mange muligheder for personlig indstilling. Det indeholder en personlig assistent, som kan aktiveres via touch interface og stemmestyring, og som altid er klar til at udføre dine mindste ønsker.

 

Ved hjælp af DS SMART TOUCH* kan du aktivere en af dine 6 foretrukne genveje (destination, kontakter, radio, konfiguration af klimaanlæg, osv…) med en enkelt bevægelse uden at tage øjnene fra vejen. Bilens Touch Screen, der er ideelt placeret lige ved hånden, adlyder dit mindste vink, og genkender håndbevægelser, f.eks. zoom ind og zoom ud, samt håndskrift.

 

*Afhænger af udstyrsniveau

PROXIMITY NØGLEFRI ADGANG OG START*

Når du befinder dig inden for en afstand af 1,50 m fra din bil, registrerer systemet din tilstedeværelse. Bilen oplåses automatisk, og de skjulte dørgreb foldes ud. Du behøver kun at åbne døren og sætte dig ind bag rattet. Når du forlader bilen og bevæger dig væk fra den, er pricippet det samme: Dørgrebene foldes ind igen og bilen låses automatisk.

 

*Afhænger af udstyrsniveau

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION*

Vejen scannes konstant for huller og ujævnheder.

Det intelligente, aktive affjedringssystem får hjælp fra et kamera, der er placeret øverst i forruden samt fra flere sensorer, der konstant registrerer vejens ujævnheder. På få millisekunder sender de data til en computer, som indvirker separat på de enkelte hjul. Afhængigt af de modtagne informationer sørger den konstant for, at affjedringen i din DS bliver hårdere eller blødere, for at sikre optimal komfort.

 

*Afhænger af udstyrsniveau

FOCAL ELECTRA® HIFI-SYSTEM*

Få en unik lydoplevelse med FOCAL Electra® HiFi-systemet. Lydanlægget består af 14 højttalere, bl.a. en bashøjttaler og en forstærker med en samlet effekt på 515 Watt, som sikrer dig en helt exceptionel lydoplevelse.

 

*Afhænger af udstyrsniveau

DS IRIS SYSTEM*

DS IRIS SYSTEM* er det nye intuitive, brugervenlige informationssystem med mange muligheder for personlig indstilling. Det indeholder en personlig assistent, som kan aktiveres via touch og stemmestyring - og systemet er altid klar til at hjælpe dig. 

 

*Afhænger af udstyrsniveau

DS AIR*

DS AIR* luftdysen, der er integreret og skjult i instrumentbordet, er et unikt, diskret og effektivt ventilationssystem. Det kompakte design sikrer instrumentbordet rene og flydende linjer.

 

*Afhænger af udstyrsniveau

ANDRE RELEVANTE INFORATIONER

E-TENSE teknologi

Oplev plug-in hybrid teknolgi ifølge DS.

Førerassistancefunktioner

Teknologier der forbedrer sikkerhed og komfort.