GÅ TIL INDHOLD

DS PLUG-IN HYBRID

Kombinationen af benzin og el i E-TENSE plug-in hybridmotorerne sikrer kraft og fleksibilitet. El er synonym med en støjsvag og dynamisk start af bilen.
Plug-in hybridbiler
Kørt let afsted i DS Automobiles plug-in hybridversioner.
DS 4
Kør med stil
DS 4
Kør med stil
PLUG-IN HYBRID
DS 7
Raffineret kørsel
DS 7
Raffineret kørsel
PLUG-IN HYBRID

FORDELENE VED EN PLUG-IN HYBRIDBIL

Støjsvag og komfortabel kørsel

I plug-in hybridmodellerne får du en støjsvag og fleksibel køreoplevelse. Når du skifter til elektrisk kørefunktion, lyser en blå LED i forruden for at indikere at funktionen er aktiveret.

Særlige E-TENSE tjenester

Benyt DS Automobiles’ tjenester på din smartphone eller i bilen for at opnå en lettere dagligdags kørsel. Du kan bl.a. finde ladestandere og programmere opladning af din bil.

EFFEKT OG FLEKSIBILITET

Køreprogrammer

Vores plug-in hybridversioner har 4 køreprogrammer:

 

HYBRID-funktionen er standardprogrammet, der giver mulighed for at veksle mellem at køre på el og på brændstof. Det er nyttigt både i byen og på motorvejen, og sikrer optimal anvendelse af den elektriske energi.

 

Zero emission-funktionen er ideel til bykørsel. Du kan køre over 65 km (jf. WLTP) uden at bruge en eneste dråbe benzin. Oplev en helt ny måde at køre på; total stilhed i kabinen og lynhurtigt optræk.

 

Aktivér SPORT-funktionen for at slippe alle DS E-TENSEs kræfter løs. Forbrændingsmotoren leverer fuld effekt, assisteret af de to elmotorer. Når det gælder acceleration og optræk er køreglæden helt i top.

 

4WD-funktionen (kun på E-TENSE 4x4) forbedrer trækkraften på vanskeligt underlag. Forbrændingsmotorens og elmotorernes moment overføres ensartet til alle 4 hjul, og forbedrer vejgrebet betragteligt på våd, mudret, snedækket eller bugtet vej.

Regenerativ bremsning

Via vores deltagelse og dobbelte mesterskab i Formel E, har vi udviklet flere innovative funktioner, bl.a. den regenerative bremsefunktion. På samme måde som en motorbremse kan den omdanne bevægelsesenergi til elektricitet under deceleration, og oplader derved elbilens batteri.

 

Funktionen aktiveres med et let tryk på gearvælgeren.

E-SAVE funktion

E-SAVE funktionen kan gemme strøm i batterierne til senere brug - op til 30 kilometers elkørsel.

 

Kortet på den store Touch Screen viser i realtid, hvor langt du kan køre i elektrisk funktion, samt hvor der er ladestationer.

OPLADNING

Det er altid det rette tidspunkt at oplade på

Der er forskellige måder at oplade batteriet i din plug-in hybridbil på. Afhængigt af hvilken måde, du vælger, bliver ladetiden kortere eller længere.

 

Du kan vælge at oplade der, hvor du normalt parkerer din bil. F.eks. om natten derhjemme, eller på din arbejdsplads i løbet af dagen. På længere ture kan du standse på en hurtigladestation, og holde en lille pause.

MyDS app

Oplysninger om rækkevidde

Med MyDS appen kan du se rækkevidden for din plug-in hybrid i realtid. Under opladningen kan du også følge ladehastighed og -tid.

Fjernaktivering af opladning

Ved hjælp af funktionen for fjernaktivering af opladning, kan du anvende MyDS appen til at igangsætte en opladning eller skifte til programmeret opladning. Denne funktion giver mulighed for at oplade på tidspunkter, hvor elpriserne er lave.

Fjernaktivering af varme- og klimaanlæg

Hvis du vil for-klimatisere kabinen, kan du programmere et tidspunkt for start af bilens varme- eller klimaanlæg. Hvis bilen står til opladning, når funktionen aktiveres, tappes batteriet ikke for strøm, og det er muligt at opretholde batteriets rækkevidde.