GÅ TIL INDHOLD

HISTORIE

Fremtidens bil
DS Automobiles blev etableret i 2014 og står som et symbol på dristighed og innovation. Inspireret af den originale DS, der blev afsløret ved Paris Motor Show i 1955, har mærket samlet den bedste ekspertise for at udfordre bilindustrien med biler designet til fremtiden.

DS: Et inspirerende ikon

Den første DS fik sin debut i 1955 på Paris Motor Show, hvor den skabte sensation og dermed satte sit præg på bilhistorien. Den innovative, elegante og prestigefyldte model var indbegrebet af den franske knowhow og avantgarde mentalitet, hvilket den dag i dag definerer mærkets DNA og danner inspiration for alle modellerne.

Tidsløse detaljer

Fra de tidlige DS-modeller til nutidens biler har vi konsekvent forfulgt avantgarde, særpræg og elegance ved at genopfinde originale teknologier, såsom kurvelys og hydraulisk affjedring. Disse markante features er nøje tilpasset branchens forventninger og krav.

UNIK

DS PIXEL LED VISION 3.0*

Den første DS skilte sig ud med sine kurvelys. Af sikkerhedsmæssige årsager tilpasser de intelligente DS PIXEL LED VISION 3.0* forlygter sig til omgivelserne og justerer belysningen ift. forholdene - og lader lyset lede omkring sving for at forbedre synligheden.

Takket være PIXEL-funktionen kan du køre med fjernlys uden at blænde forankørende eller modkørende bilister.

 

*Afhænger af udstyrsniveau.

 
DS ACTIVE SCAN SUSPENSION*

Tro mod sit DNA har DS Automobiles' oprindelse erstattet sin hydrauliske affjedring med DS ACTIVE SCAN SUSPENSION*, der øjeblikkeligt analyserer data fra vejen for at justere, hvor hård eller blød affjedringen skal være, og dermed garanterer den bedst mulige kørekomfort.

 

*Afhænger af udstyrsniveau

 

DS sproget fremover

Med afsæt i sin rige historie og avantgarde værdier, benytter DS Automobile sig af ingeniører og designere, som bruger deres exceptionelle franske luksusekspertise til at skrive mærkets fortsatte historie og udvikle fremtidens bil. Med deres erfarenhed skaber vi biler med høj teknologi, unikke silhuetter og store personligheder.

ANDRE RELEVANTE INFORMATIONER

DS nyheder

Partnerskaber