GÅ TIL INDHOLD

PARTNERSKABER

Mød vores partnerskaber

Udvalgt på baggrund af deres ekspertise såvel som deres ubestridelige knowhow, tilbyder DS Automobiles partnere dig
en unik oplevelse i vores biler.

PARIS FASHION WEEK® & DS Automobiles

Mere end mode

Som officiel partner for Paris Fashion Week® deler DS Automobiles sammen med denne fejring af mode og avantgarde den samme filosofi omkring poesien i linjer og værdien af knowhow.

PARIS FASHION WEEK® & DS Automobiles

Mere end mode

Som officiel partner for Paris Fashion Week® deler DS Automobiles sammen med denne fejring af mode og avantgarde den samme filosofi omkring poesien i linjer og værdien af knowhow.
Med dette partnerskab hylder DS Automobiles mærkets tilknytning til skabelsens verden. Drevet af ønsket om at ruske op i normerne, at overraske, at eksperimentere og at opfinde, forstærker dette partnerskab også den dynamik, som Fédération de la Haute Couture et de la Mode har etableret for at bevæge sig mod et mere ansvarligt Paris Fashion Week®.

Eventets officielle bil

DS Automobiles samarbejder med Paris Fashion Week® om ledsage gæster under arrangementet og tage dem rundt i Paris i vores elegante, vovede og inspirerede biler. Siden januar 2020 har Fédération de la Haute Couture et de la Mode valgt elektriske modeller sammensat af femogtyve DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 300, DS 9 E-TENSE 225 og DS 9 E- SPÆND 4×4 360.

Tilbageblik

DS Automobiles gennem en fotografs øje

Opdag eller genopdag centrale øjeblikke i partnerskabet mellem DS Automobiles og Paris Fashion Week®.

Fotoshoot med DS 4

Februar 2022

 

I anledning af Paris Fashion Week® ready-to-wear inden for damemode efterår/vinteren 2022-2023 skabte DS Automobiles et redaktionelt fotoshoot inspireret af de største modefotografers grafiske koder, hvor modellen Zoé Hotuqui deltog klædt i Coperni.

 

Balmain inspirerer DS Automobiles

September 2021

 

Paris Fashion Week® 2021 og BALMAIN-festivalen gav mulighed for, at DS Automobiles kunne gå sammen med modemærket om en optagelse for at fejre mødet mellem raffinement, avantgarde-ånden og fransk knowhow.

 

DS Automobiles lyser op i Coperni-modeshow

Mars 2021

 

Under Paris Fashion Week® for kvinder i 2021 satte Coperni scenen for sit show i Accor Hôtels Arena i Paris. DS Automobiles deltog i denne ekstraordinære scenografi med 36 elektriske biler (DS 7 CROSSBACK E-TENSE og DS 3 CROSSBACK E-TENSE), arrangeret på hver side af podiet for at oplyse showet, som bød de 70 gæster velkommen.

 

Louvre & DS Automobiles

Arv

Grundlagt på alliancen mellem tradition og modernitet for at bygge fremtiden, har partnerskabet mellem DS Automobiles og Louvre-museet fejret Paris og enestående knowhow siden 2015. I denne ånd støtter vi det essentielle parisiske museum i nogle af dets udstillinger eller renoveringer for at forene vores visioner om ekspertise, kultur og rejsekunsten. Louvre-museet og DS Automobiles baserer deres samarbejde på fælles værdier: at fejre deres arv for at genopfinde standarder og promovere Frankrig i hele verden.

B.R.M Chronographes & DS Automobiles

Ure

Vores teams samarbejder med den franske urproducent B.R.M Chronographs for at pryde vores interiør med eksklusive ure, der kombinerer raffinement med kreativ frækhed og efterspørgslen efter den bedste knowhow.


B.R.M Chronographs blev grundlagt i 2003 af Bernard Richards og producerer kun unikke, innovative værker, håndlavet og tilpasset efter ønske. De eksklusive ure designet af det franske urmærke til DS Automobiles gør hver bil til et stilmanifest med en selvsikker personlighed og banebrydende design.

Focal Electra® & DS Automobiles

Lydoplevelse
Ligesom DS Automobiles dedikerer Focal sin unikke knowhow til performance og til at skubbe grænserne for lyd og tilbyde dig en unik fordybende oplevelse i DS Automobiles.

Et nyt niveau af komfortabel lyd

Det eksklusive Focal Electra®-system, der er installeret på vores modeller, giver dig mulighed for at nyde sensationel lyd takket være arkitektur med 12 eller 14 højttalere omhyggeligt placeret i kabinen. En renhed af lyd forstærket af integrationen af ​​akustiske ruder og en svejset bygning for at eliminere alle vibrationer og sikre optimal lyttekomfort.

 

Ved at bruge Youtube medieafspiller er du som bruger af denne hjemmeside underlagt Youtube vilkår for brug. Se Googles privatlivspolitik.

FLERE INFORMATIONER

DS nyheder

Hold dig orienteret om de seneste nyheder fra DS Automobiles.

Historie

Fransk knowhow og avantgarde mentalitet definerer mærkets DNA.