May 19, 2017

DEN NYE DS7 CROSSBACK BLIVER DEN NYE PRÆSIDENT-BIL

DEN NYE DS7 CROSSBACK BLIVER DEN NYE PRÆSIDENT-BIL

DS mærket fortsætter traditionen med at være den officielle bil leverandør til den franske præsident.

DS har været den valgte billeverandør for General Charles de Gaulle i 1960 ‘ erne, med SM versionen til Claude Pompidou i begyndelsen af 1970 ‘ erne, og deres efterfølgere Giscard d’Estaing (i en DS 23 Prestige), François Mitterrand og Jacques Chirac i 1995 til deres indvielse og mere nylig valgte François Hollande en DS 5 i 201.

På sin første køretur som Frankrigs nye præsident valgte Emmanuel Macron at køre i den helt nye DS 7 CROSSBACK, der er nyeste skud på stammen fra DS og vist første gang i Geneve for bare to måneder siden. Denne ‘præsident-version’ af DS 7 CROSSBACK er blandt andet blevet tilpasset til den betroede opgave som præsident-køretøj med et skydetag, så den nyvalgte præsident kan hilse det franske publikum på Champs-Elysées på denne store dag.   Det er naturligvis ikke uden stolthed at DS leverer endnu en præsident-bil. Lige siden General Charles de Gaulle blev indsat som præsident har valget af præsidentens officielle bil haft stor betydning, og det må siges at, DS har været en vigtig del af denne historie, da det jo siges, at selvsamme præsident Charles de Gaulle kun overlevede et angreb i 1962, da hans DS kunne køre videre trods punkterede dæk.

I 2012 valgte den daværende og nyvalgte præsident Hollande at køre sin første officielle tur i en DS 5 Hybrid. Så med dette historiske øjeblik, hvor den nye DS 7 CROSSBACK kører sin første officielle køretur som præsident-bil, slår DS mærket fast, at det ikke bare er historiens men også nutidens franske premium-mærke.

FACT BOX

  • DS ingeniører har arbejdet på denne unikke Præsident bil i 7 måneder
  • Bilen er lakeret i en elegant og stilet Ink Blue og har fået et speciallavet skydetag, det franske emblem og en flagholder til trikoloren
  • Det sorte læder indvendigt “Opera Inspiration’ er opkaldt efter et kvarter i Paris er naturligvis en fransk kreation
  • De 20 tommer hjul er personaliseret med fint lavet gyldne detaljer
  • De fleste af meget tekniske funktioner i DS 7 CROSSBACK har nogle nye elementer, som: DS CONNECTED PILOT, der baner vejen for autonome kørsel, DS ACTIVE SUSPENSION, 21st århundrede DS affjedringssystem, der bruger et kamera for at foregribe eventuelle bump og ujævnheder i vejbelægningen at sikre præsidenten og kommende kører af dette køretøj kan nyde en rolig køreoplevelse.
  • Præsidentens DS 7 CROSSBACK bliver stolt vist frem i DS WORLD Paris, beliggende på 33 François 1e gade i Paris, efter dens ceremonielle opgaver fra tirsdag den 16 maj 2017