April 21, 2016

21. April 2016 : DS VIRGIN RACING OPSAT PÅ EN SEJR

21. April 2016 : DS VIRGIN RACING OPSAT PÅ EN SEJR

Lørdag den 23. april 2016 bliver en helt usædvanlig motorsportsoplevelse for publikum og teamet bag DS Virgin Racing, når der for første gang køres Formel E i Paris. Banen er 1,93 km lang bane med 14 sving og er opbygget rundt om Invalides midt inde i Paris.

Paris ePrix er det syvende af sæsonens ti løb i FIA’s Formel E for 100 % elektriske biler, hvor hver kører råder over to biler og skal skifte bil under løbet. Det er en meget publikumsvenlig sport, da løbene køres på bybaner i centrum af store byer verden over. Starten til det første gik i Beijing den 24. oktober. Sæsonens sidste fire løb køres i Paris den 23.4., Berlin den 21.5., Moskva den 4.6. og London med finalen den 2.-3.7.2016.

Før løbet i Paris indtager DS Virgin Racing Formula E Team en foreløbig fjerdeplads i teammesterskabet, med Sam Bird på en foreløbig tredjeplads i mesterskabet for kørere og en 14. plads til Jean-Eric Vergne.
Du kan støtte vore kørere, Sam Bird og Jean-Eric Vergne, ved at stemme via Fanboost, idet de tre kørere med flest stemmer får et power boost på 100 kJ energi til løbet.

Bilen til vore kørere hedder DSV-01. Den er udviklet i et tæt samarbejde mellem Virgin Racing, der kørte den første sæson i Formel E, og DS mærkets afdeling for motorsport ”DS Performance” under ledelse af Xavier Mestelan.