October 22, 2015

22. OKTOBER 2015 : DS VIRGING RACING KLAR TIL START I FORMEL E

22. OKTOBER 2015 : DS VIRGING RACING KLAR TIL START I FORMEL E

Det første løb i denne sæson af FIA’s Formel E køres den 24. oktober. Teamet har som mål at starte den nye sæson på samme som de afsluttede den foregående, nemlig med en sejr.

DS Virgin Racing er klar til sæsonstarten i Beijings gader med nye kørere, nye partnere, ny drivlinje og ambitioner om nye sejre.

Den første sæson i FIA’s Formel E sluttede i London i juni måned med en sejr til Sam Bird, som også vandt løbet i Malaysia. I den nye sæson får han franske Jean-Eric Vergne som teamkammerat.

Bilen, de skal køre, hedder DSV-01. Den er udviklet i et tæt samarbejde mellem Virgin Racing, der kørte den første sæson i Formel E, og DS mærkets afdeling for motorsport ”DS Performance” under ledelse af Yves Matton.

Det tekniske reglement for sæson 2 giver de forskellige teams mulighed for at udvikle deres egen motor og at hæve effekten fra 150 til 170 kW. Ingeniørerne i DS Performance har stået for udviklingen af elmotoren, gearkassen og styreenheden i DSV-01 og kølesystemet. Motorstyringen er udviklet i samarbejde med Magnetti Marelli.

2015/2016 sæsonen i FIA’s Formel E tæller ti løb, som køres på bybaner på 2,5 – 3 km i store byer verden over. Starten til det første går i Beijing den 24. oktober.