April 1, 2016

1. APRIL 2016 : FORMEL E I LONG BEACH

1. APRIL 2016 : FORMEL E I LONG BEACH

DS Virgin Racing klar til start lørdag den 2. april på den navnkundige bane ved Los Angeles

Lørdag den 2. april går starten til sæsonens sjette løb i FIA’s Formel E i Long Beach, USA, hvor der tidligere også har været kørt Formel 1, Champ Car og IndyCar løb.

På selvsamme bane kom Jean-Eric Vergne ind som nummer to sidste år efter et meget intenst løb, og både han og teamet er selvsagt opsat på en podieplacering også i år.

Du kan støtte vore kørere, Sam Bird og Jean-Eric Vergne, ved at stemme via Fanboost, idet de tre kørere med flest stemmer får et power boost på 100 kJ energi til løbet.

Du kan stemme på http://fanboost.fiaformulae.com/#votingframe
på Firefox, Facebook, Twitter eller Instagram.

Før løbet i Long Beach indtager DS Virgin Racing Formula E Team indtager en foreløbig fjerdeplads i teammesterskabet, med Sam Bird på en foreløbig tredjeplads i mesterskabet for kørere og en 14. plads til Jean-Eric Vergne.

2015/2016 sæsonen i FIA’s Formel E tæller ti løb, som køres på bybaner på 2,5 – 3 km i store byer verden over. Starten til det første gik i Beijing den 24. oktober. Løbet i Mexico City er det femte i denne sæson, og det næste køres i Long Beach i USA den 2/4. Sæsonens sidste fire løb køres i Paris den 23.4., Berlin den 21.5., Moskva den 4.6. og London med finalen den 2.7.